10 Ιουλίου 2012

"Γη και ύδωρ" για Ντελ Πιέρο από... Ταϊλανδέζους!

Ποιος είπε ότι τα όνειρα απαγορεύονται; Η Muang Thong United από την Ταϊλάνδη έχει στείλει απεσταλμένους στο Τορίνο οι οποίοι θα καταθέσουν σούπερ προσφορά για τον Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Διαβάστε το story. Το να ονειρεύεσαι λογικά δεν στοιχίζει κάτι. Δεν ισχύει όμως στην περίπτωση της Muang Thong United, με το απαγορευμένο όνειρο των ανθρώπων της να είναι ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο και για το λόγο αυτό να είναι διατεθειμένοι να "τινάξουν τη μπάνκα στον αέρα" για να τον φέρουν στην Ταϊλάνδη!

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Ιταλία, αντιπρόσωποι του συλλόγου (αγωνίζεται στην μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος) βρίσκονται ήδη στο Τορίνο, και η ατζέντα τους περιλαμβάνει μία συνάντηση με τον Στέφανο Ντελ Πιέρο, αδερφό-μάνατζερ του πρώην αρχηγού της Γιουβέντους.Η πρότασή τους δε, είναι διόλου ευκαταφρόνητη, καθώς προτίθενται να προσφέρουν διετές συμβόλαιο συνεργασίας στον "Πιντουρίκιο", με τις ετήσιες αποδοχές του να είναι 5.000.000 ευρώ ετησίως και τον Ντελ Πιέρο να διατηρεί και δικαιώματα από την εμπορική εκμετάλλευση του ονόματός του.

Υπάρχει πάντως ένα υψηλό εμπόδιο που θα πρέπει να ξεπεράσουν οι άνθρωποι της Muang Thong United, και αυτό δεν είναι άλλο από την επιθυμία του παίκτη να κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η επί 19 χρόνια σημαία της Γιουβέντους "γλυκοκοιτάζει" μία συμφωνία με ομάδα της Βραζιλίας ενώ το ιδανικό για αυτόν σενάριο είναι να αγωνιστεί στο MLS φορώντας τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου