10 Ιουλίου 2012

Παρουσίασε τον Μάκο η Μόναχο 1860

Ως το καλύτερο βήμα για την καριέρα του χαρακτήρισε τη μετακόμισή του στη Γερμανία ο Γρηγόρης Μάκος, κατά την επίσημη παρουσίασή του από τη Μόναχο 1860 "Είμαι ευγνώμων που είμαι σε αυτήν την ομάδα. Το μυστικό για να έρθω ήταν η εμπιστοσύνη των διοικούντων και του προπονητή.

Ήταν σημαντικό να κάνω το βήμα και να έρθω στην Γερμανία", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο πρώην άσος της ΑΕΚ, και συνέχισε:"Ο κύριος Μάουρερ που τον ξέρω από την Ελλάδα και ο Φλόριαν Χίντεμπεργκερ (σ.σ αθλητικός διευθυντής της Μόναχο) έχουν πίστη σε μένα.

Θέλω να τα πάμε καλύτερα από την 6η θέση στην οποιά τερμάτισε την περυσινή σεζόν η ομάδα".Όσον αφορά δε στο γεγονός ότι αναγκάζεται να αφήσει την πατρίδα του, ο Έλληνας διεθνής μέσος υπογράμμισε:

"Όταν κάποιος φεύγει από το σπίτι του, αφήνει πίσω την οικογένεια του και τους φίλους του. Όμως αυτά είναι το δεύτερο πράγμα που σκέφτομαι, αφού θέλω να ανέβω γρήγορα επαγγελματικά.

Η Γερμανία είναι το καλύτερο βήμα στην καριέρα ενός ποδοσφαιριστή. Είναι δώρο που μπορούν να έρχονται εδώ και Έλληνες παίκτες.

Η πόλη μου αρέσει πολύ, είμαι ικανοποιημένος. Θέλω να μάθω γρήγορα και τη γερμανική γλώσσα".

Από την πλευρά του ο τεχνικός του βαυαρικού συλλόγου, Ράινερ Μάουρερ, τόνισε πως "ο Μάκος είναι παίκτης για την ομάδα, καλύπτει όλες τις θέσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής και θα μας βοηθήσει και επιθετικά".

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου