10 Ιουλίου 2012

«Ο Ντεζούν Χαν έχει πρόβλημα στην καρδιά»


Το όνομα του βρίσκεται στη λίστα του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Οι πληροφορίες τον θέλουν να συνιστά επί της παρούσης μεταγραφική προτεραιότητα των «πράσινων», όμως απ' ό,τι φαίνεται υπάρχει μία εξέλιξη που ίσως φρενάρει τις όποιες κινήσεις του «Εξάστερου» για την απόκτηση του. Όπως καταλάβατε ο όλος πρόλογος γίνεται για τον Κινέζο σέντερ, Ντεζούν Χαν, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στην καρδιά, πράγμα που δήλωσε και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας της Κίνας, Μπομπ Ντάνγουλντ τονίζοντας πως δεν τον υπολογίζει για την αποστολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα, «sina.com.cn» φιλοξένησε ρεπορτάζ για ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε ο παίκτης και τον υποχρέωσε να αποχωρήσει από την προετοιμασία. Μάλιστα, στο εν λόγω θέμα είχε τοποθετηθεί ο Ντάνγουλντ, ο οποίος υποστήριξε πως ««ο Ντεζούν Χαν χρειάστηκε να επιστρέψει οδικώς στο Πεκίνο, λόγω ενοχλήσεων στην καρδιά. Έχει ιστορικό 5 χρόνων και τις τελευταίες 3 ημέρες αισθανόταν μία αδιαθεσία».
Ο Ντάνγουλντ, όμως, αναφέρθηκε στο θέμα και προ ολίγων ημερών. Συγκεκριμένα, στις 5 Ιουλίου στη συνέντευξη Τύπου για το Stankovic Cup στην πόλη Γκουανγκζού ο προπονητής της κινέζικης ομάδος κλήθηκε να τοποθετηθεί για την απουσία του θηριώδη σέντερ απ' την αποστολή, εξηγώντας πως, «όπως έχουμε ξαναπεί, αντιμετωπίζει καρδιακά προβλήματα».

Τώρα το τι μπορεί να σημαίνει για το όποιο πλάνο του Παναθηναϊκού γι' αυτή τη μεταγραφή, θα φανεί τις επόμενες ώρες ή μέρες.

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου