14 Ιουλίου 2013

Το φιλί προδίδει την προσωπικότητά μας!

Οι σκέψεις ενός άνδρα:
Το φιλί είναι μια απίστευτη εμπειρία όταν τη γεύεσαι με το σωστό άνθρωπο όταν μάλιστα εκείνος έχει γνώση και εμπειρία. Μπορεί τα μάτια να είναι το παράθυρο της ψυχής ενός ανθρώπου αλλά τα χείλη είναι η μπροστινή πόρτα. Από τον συγγραφέα Στιβ Σανταγκάτι, ειδικό σε θέματα σχέσεων.
Τι αποκαλύπτει το φιλί για τη γυναίκα
Το φιλί αποκαλύπτει πολλά για ένα άτομο. Είναι σαν να παρακολουθείς έναν άνδρα να χορεύει: Σε λιγότερο από ένα λεπτό έχεις μια ξεκάθαρη εικόνα της προσωπικότητάς του. Το ίδιο συμβαίνει και με το φιλί. Σου αποκαλύπτει ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος και πώς αισθάνεται για σένα, όλα αυτά μέσα σε λίγα λεπτά.
Οταν ένας άνδρας και μια γυναίκα αγγίζονται στα χείλη για πρώτη φορά η εμπειρία μπορεί να είναι μαγική, μέτρια ή καταστροφική. Εγώ προσωπικά μπορώ από το πρώτο φιλί να καταλάβω τι είδους γυναίκα έχω δίπλα μου. Αυτό το ένα φιλί μπορεί να με επηρεάσει απροσδόκητα. Μπορεί να αποτελέσει το έναυσμα για την προσδοκία μιας υπέροχης σχέσης ή να με κάνει να σκέφτομαι την έξοδο κινδύνου.
Αν περάσει τα δάχτυλά της ανάμεσα στα μαλλιά μου την ώρα που με φιλάει αυτό σημαίνει ότι έχει πάθος.
Αν τα χείλη της είναι σφιγμένα τοποθετεί τα χέρια της σε ένα σημείο της πλάτης μου και νιώθει άβολα τότε κάνει εμφανές το γεγονός ότι είναι συγκρατημένη σαν γυναίκα γενικότερα.
Αν μου πιάσει το πρόσωπο απαλά και το κρατάει την ώρα που με φιλάει σημαίνει ότι είναι ευαίσθητος άνθρωπος και τρυφερή γυναίκα.
Αυτού του είδους το φιλί συνοδεύεται με μικρά διαλείμματα και τρυφερά γλυκόλογα είναι μια γυναίκα με μεγάλη αυτοπεποίθηση.
Αν με φιλά πιέζοντας τα χείλη μου υπερβολικά είναι μάλλον αυταρχικός, απαιτητικός χαρακτήρας και ίσως και κτητική, ζηλιάρα.
Φυσικά και δεν υποστηρίζω η εντύπωση από το πρώτο φιλί είναι ο καθοριστικός παράγοντας για την εξέλιξη μιας σχέσης. Όμως τα φιλιά από μόνα τους δίνουν σημαντικές πληροφορίες. Πάρα πολλές και μπορούν να σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι πραγματικά ζητά αν είσαι παρατηρητική.
Τι είδους πληροφορίες μπορείς να συλλέξεις από τον τρόπο που σε φιλά ένας άνδρας;
Αν σε φιλάει συχνά και με διάρκεια θέλει πραγματικά να σε γνωρίσει.
Αν σε φιλάει σε όλο το πρόσωπο νιώθει πολύ άνετα μαζί σου, είναι αρκετά εκφραστικός άνθρωπος και θέλει να σου δείξει πώς σε λατρεύει.
Αν περνάει τα δάχτυλά του μέσα από τα μαλλιά σου την ώρα που σε φιλάει είναι όχι μόνο παθιασμένος αλλά και αρκετά έμπειρος ώστε να ξέρει τι θέλει μια γυναίκα και πώς θα την ικανοποιήσει.
Αν σε φιλάει μόνο όταν θέλετε να κάνετε σεξ τότε προφανώς δεν αποζητά τίποτε άλλο από εσένα.
Αν σε φιλάει και σε κοιτά στα μάτια τότε μπορεί να σε ερωτεύεται και προσπαθεί να σε εξερευνήσει.
Το καλό φιλί γοητεύει και συνεπαίρνει. Η σωστή τεχνική του φιλιού έχει να κάνει με μια διαδικασία που πρέπει να εξελίσσεται αργά στην αρχή, ερευνητικά καθώς ο ένας γνωρίζει το πρόσωπο και το στόμα του άλλου. Πρέπει πάντα να δίνεις σημασία στις όποιες αντιδράσεις έχει ο σύντροφός σου. Μερικές χρήσιμες συμβουλές για να κατακτήσεις την τέχνη του φιλιού είναι οι εξής:
-Φίλησε απαλά μόνο το πάνω ή το κάτω μέρος του χείλους του
-Μη φιλάς μόνο το στόμα του. Φίλησε τα μάγουλά του, το λαιμό του, το μέτωπό του.
-Μη χρησιμοποιείς τη γλώσσα σου με επιθετικό και έντονο τρόπο τουλάχιστον όχι στα πρώτα φιλιά.
-Αν έχεις μικρά χείλη τότε είναι καλύτερο και πιο απολαυστικό να φιλάς λίγο πιο απαλά. Αν τα χείλη σου είναι μεγάλα τότε μην το παρακάνεις.
-Κλείσε τα μάτια αφέσου και… ξέχασε όλες τις συμβουλές περί φιλιού! Απλά απόλαυσέ το. Άσε τον εαυτό σου ελύθερο να ζήσει τη μαγεία της στιγμής.


boro.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου