8 Ιουνίου 2013

240 παίκτες γκολφ από 21 χώρες διεκδίκησαν 70.000 € στο 8ο τουρνουά Aegean Pro-Am στο ονειρικό Costa Navarino της Μεσσηνίας!

Σε δύο από τα πιο αξιοζήλευτα γήπεδα γκολφ της χώρας μας αλλά και του κόσμου στο The Dunes και The Bay Course στην Costa Navarino, πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, για όγδοη συνεχή χρονιά, το διεθνές τουρνουά γκολφ «Aegean Airlines Pro-Am». Το τουρνουά της Aegean που συγκέντρωσε 240 παίκτες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες, από 21 χώρες του κόσμου, επιβεβαιώνει το υψηλό κύρος της διοργάνωσής του, ως βασικής συνιστώσας του μέλλοντος του γκολφ στη χώρα μας. Το φετινό τουρνουά, το οποίο διεξήχθη από 29 Μαΐου έως και 1 Ιουνίου 2013, τίμησαν με τη συμμετοχή τους 60 ομάδες, αποτελούμενες από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες παίκτες.
Οι 60 επαγγελματίες παίκτες συμμετείχαν στο φετινό τουρνουά διεκδικώντας σε επαγγελματικό επίπεδο 70.000 ευρώ, το υψηλότερο prize fund της Ευρώπης σε αγώνα Pro- Am για επαγγελματίες. Για τρίτη χρονιά, στο τουρνουά έγινε χρήση ηλεκτρονικού συστήματος συλλογής σκορ μέσω της Vpar, ενώ υπήρχε απευθείας μετάδοση live scoring και δυνατότητα χρήσης GPS της Golf Buddy.
Μετά από έντονο ανταγωνισμό, νικητής στην κατηγορία των επαγγελματιών του 8ου «Aegean Airlines Pro-Am» αναδείχθηκε ο Nicolo Gaggero από την Ιταλία, ενώ δεύτερος ακολούθησε ο Liam Bond από την Αγγλία. Στην κατηγορία των ομάδων την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα από την Ιταλία με τον επαγγελματία παίκτη Akim Hassan, ενώ δεύτερη ήρθε η ομάδα από το Ισραήλ με τον επαγγελματία παίκτη Itamar Cohen.

Το σημαντικό χρηματικό ποσό των 70.000€ μοιράστηκε στους 60 PGA επαγγελματίες, ενώ δόθηκαν εξαιρετικά έπαθλα – δώρα στους ερασιτέχνες. Ο πρώτος στην κατάταξη επαγγελματίας Nicolo Gaggero έλαβε το «Τρόπαιο Aegean Airlines Pro-Am», μαζί με μια επιταγή €7.000.

eirinika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου