31 Μαΐου 2013

Απίστευτη κακοποίηση από την γιαγιά και τον παππού...

Η μητέρα τους πέθανε, ο πατέρας είναι ναρκομανής και τα παιδιά κατέληξαν στον παππού και τη γιαγιά. Μόνο που αντί για στοργή, οι δύο ηλικιωμένοι τα κακοποιούσαν σεξουαλικά ή τα «νοίκιαζαν» σε... παιδεραστές, φωτογραφίζοντας μάλιστα μαζί με συνεργούς τις πράξεις τους και πουλώντας τις φωτογραφίες.

Η φρικτή αυτή υπόθεση, που αποκαλύφθηκε στη Μεσίνα της Σικελίας είχε τραγικούς πρωταγωνιστές ένα 8χρονο κορίτσι και τον 7χρονο αδελφό του, τη φροντίδα των οποίων είχαν αναλάβει ο παππούς και η γιαγιά εδώ και χρόνια.

Αντί όμως να τα προστατεύουν, έβγαζαν πάνω τους όλες τις αρρωστημένες φαντασιώσεις τους. Η ιστορία άρχισε πολύ παλιότερα, ωστόσο τώρα οι Αρχές έφτασαν σε οριστικά συμπεράσματα και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης του 65χρονου σήμερα παππού, της 50χρονης γιαγιάς κι ενός 30χρονου, ο οποίος μετείχε στην επιχείρηση εκμετάλλευσης των παιδιών, συμμετέχοντας παράλληλα και στους βιασμούς τους.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται πριν από τέσσερα χρόνια, όταν τα παιδιά άρχισαν να έχουν αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Δεν πήγαιναν τακτικά στο σχολείο, δεν διάβαζαν και δεν είχαν επαφές με τους συμμαθητές τους.

Ειδοποιημένες από το σχολείο, οι αρχές προστασίας ανηλίκων ξεκίνησαν έρευνα. Κοινωνικοί λειτουργοί διαπίστωσαν ελλείψεις ακόμα και στην κάλυψη καθημερινών αναγκών των παιδιών, οπότε τα απομάκρυναν γρήγορα από τον παππού και τη γιαγιά. Η φρίκη που ζούσαν τα δύο παιδιά άρχισε να αποκαλύπτεται όταν ειδικοί κατάφεραν να αποκτήσουν την εμπιστοσύνη τους. Σιγά-σιγά μίλησαν κι όλα ήρθαν στο φως...

Σύμφωνα με τα ευρήματα της έρευνας, τα παιδιά εξαναγκάζονταν να έχουν σεξουαλική επαφή με τον παππού, τη γιαγιά και τον 30χρονο, ενώ «νοικιάζονταν» σε τρίτα πρόσωπα, φυσικά με τον ίδιο σκοπό. Τέλος, το ηλικιωμένο ζευγάρι πουλούσε φωτογραφίες από τους βιασμούς κερδίζοντας επιπλέον χρήματα.




Πηγή ➤ almyrosinfo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου