30 Μαΐου 2013

Επίθεση στους παίκτες του ΠΑΟΚ

Αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της Τούμπας, 300-400 περίπου οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας και αποδοκίμασαν παίκτες προπονητές, παράγοντες και τον Ιβάν Σαββίδη για την ήττα από τον Ατρόμητο. Στον χώρο συγκεντρώθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, παρακολουθώντας διακριτικά τις αντιδράσεις των οπαδών. Ο Λίνο αποθεώθηκε ενώ χειροκροτήθηκε κι ο Χακόμπο. Η αποστολή του Ατρόμητου αποχώρησε κανονικά από τη «Θ8» δίχως προβλήματα.
Η οργή των οπαδών ήταν μεγάλη.
Κοκτέιλ συναισθημάτων για τον Ιβάν Σαββίδη κατά την έξοδο του από την Τούμπα. Άλλοι αποδοκίμαζαν, άλλοι επιδοκίμαζαν κι όλοι απαιτούσαν: «Άλλαξε τα όλα»! Ο «τσάρος» κοιτούσε απορημένος. Με ισχυρή συνοδεία αποχώρησε ο ισχυρός άνδρας του δικεφάλου, άκουσε πολλά καλά και κακά.

Μαζί του ήταν κι ο Θοδωρής Ζαγοράκης ο οποίος αποδοκιμάστηκε πολύ έντονα ενώ ο Ζήσης Βρύζας - στόχος κι αυτός υβριστικών συνθημάτων - παρέμεινε μέχρι αργά στα γραφεία. Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Φωτάκης, Κωνσταντινίδης και Κίτσιου αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς.

Όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ «πολιορκήθηκαν». Πετάχτηκαν προς το μέρος τους μπουκάλια και ακούστηκαν υβριστικά συνθήματα, ενώ με την συνοδεία της προσωπικής ασφάλειας του ΠΑΟΚ οδηγήθηκαν στα αμάξια τους.

Ο Γλύκος μάλιστα τραυματίστηκε, όταν κάποιος πέταξε ένα μπουκάλι προς το μέρος του. Ο γιατρός της ομάδας εξέτασε τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ και αφού διαπιστώθηκε πως δεν έχει κάτι σοβαρό, αποχώρησε από το γήπεδο με την συνοδεία της προσωπικής ασφάλειας του «δικέφαλου του Βορρά». Από τις έντονες διαμαρτυρίες δεν γλίτωσε ούτε ο Αποστολόπουλος.

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου