6 Μαΐου 2013

Τρεις αυτοκτονίες μέσα σε ένα 24ωρο στην Κρήτη! - ένας 26χρονος , μια 35χρονη και ένας 70χρονος άνδρας

Ενα ακόμη τραγικό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα πολλά που σημειώθηκαν το φετινό Πάσχα στην Κρήτη, το οποίο αποδεικνύεται αιματοβαμμένο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το cretalive.gr, νεαρός γιος συνταξιούχου αστυνομικού, ο οποίος είχε χωρίσει, λίγο καιρό πριν, βρέθηκε να είναι υπό την επήρεια του αλκοόλστο πασχαλινό τραπέζι. Όλοι προσπάθησαν να τον βοηθήσουν να συνέλθει από τη ζάλη, πράγμα που έγινε.Μετά από αρκετή ώρα, κι ενώ κανείς δεν είχε αντιληφθεί το παραμικό, ο 26χρονος ... εξαφανίστηκε. Όλοι πετάχτηκαν από το τραπέζι όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς από τον επάνω όροφο του σπιτιού!
Μία 34χρονη γυναίκα στη Γεωργιούπολη Χανίων βρέθηκε απαγχονισμένη στο σπίτι της. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, και στο παρελθόν είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει για οικογενειακούς λόγους, ενώ φαίνεται ότι αυτή η φορά ήταν και η ... μοιραία! Η αυτόχειρας άφησε σημείωμα όπου εξηγεί τους λόγους της πράξης της.Ήταν παντρεμένη και είχε δύο παιδιά.
Τέλος, ένας 72χρονος, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο σήμερα το πρωί στα Ραπανιανά Χανίων.
Στο χωριό επικρατεί αναστάτωση, ενώ στο σημείο βρίσκεται αστυνομική δύναμη, αλλά και ασθενοφόρο προκειμένου να παραλάβει τη σορό του άτυχου άνδρα
Αγνωστα παραμένουν τα κίνητρα, που όπλισαν το χέρι του, ενώ η οικογένειά του βυθίστηκε στο πένθος

eirinika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου