26 Απριλίου 2013

Γκιστ: «Παλέψαμε πολύ, αλλά…»

Ο Παναθηναϊκός πάλεψε παρά το γεγονός ότι κανείς δεν πίστευε ότι θα μπορούσε να τα καταφέρει, όπως τόνισε ο Τζέιμς Γκιστ μετά την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι από την Μπαρτσελόνα. Με το… κεφάλι ψηλά αποχαιρετά την Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός, ο οποίος, όπως τόνισε ο Τζέιμς Γκιστ πάλεψε μέχρι τέλους όλα τα παιχνίδια, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Ο Αμερικανός στάθηκε και στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο απέδειξαν, παρά τα όσα πίστευαν όλοι, ότι μπορούσαν να πετύχουν.

«Πρέπει πραγματικά να δώσουμε συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες. Παίξαμε πάρα δυνατά σε όλα τα παιχνίδια και πιστεύω ότι δώσαμε σε όλους τους φιλάθλους στην Ευρώπη ακριβώς ό,τι ήθελαν να δουν. Είδαν πραγματικά πολύ συναρπαστικά παιχνίδια. Η Μπαρτσελόνα είναι αυτή που πήρε την πρόκριση και της αξίζουν συγχαρητήρια. Από την αρχή αυτών των αγώνων πίστευα ότι θα κερδίζαμε, ήξερα ότι θα κερδίζαμε. Πολύ δεν πίστευαν σε μας και ήταν εναντίον μας, λέγοντας ότι δεν θα παίρναμε ούτε μία νίκη και ότι θα αποκλειόμασταν με 3-0. Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, γιατί πραγματικά παλέψαμε όλοι πάρα πολύ και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε να τα πάμε και καλύτερα. Αυτό είναι κάτι απογοητευτικό. Πάντως συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για την πρόκρισή της», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου