17 Απριλίου 2013

Καπερνάρος:Ψεκασμένος είναι ο Δένδιας

Φουντώνει η κόντρα μεταξύ του υπουργού Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια και του Τομεάρχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρου, με φόντο τους συλληφθέντες στην Ιερισσό. Ο δικηγόρος και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανταπάντησε στην ανακοίνωση-απάντηση του γραφείου Τύπου του κ. Δένδια στην πρώτη δήλωση του κ. Καπερνάρου, τονίζοντας ότι "η επιχειρηματολογία του «ψεκάσματος» ευτελίζει όποιον ενσαρκώνει έναν θεσμό".

"Δυστυχώς εγώ και οι «ομοϊδεάτες» μου, έχουμε την βεβαιότητα ότι οι Υπουργικοί θώκοι πρέπει να καταλαμβάνονται από πρόσωπα που, το ελάχιστον, αντιδικούν με επιχειρήματα. Πάντως, ψεκασμένος είναι ο ίδιος, όπως το εννοεί με την ομολογία του –ως αποδεικτικό στοιχείο- σύμφωνα με το άρθρο 178 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας", επισημαίνει ο κ. Καπερνάρος.



Υπενθυμίζεται ότι η αντίδραση του υπουργείου στην ανακοίνωση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, που κατηγορούσε τον Νίκο Δένδια για έλλειψη σοβαρότητας που πηγάζει από πολιτική ένδεια, ήταν η εξής:"Τελικά είναι αλήθεια: Μας… ψεκάζουν, όπως αρκετοί ομοϊδεάτες του κ. Καπερνάρου υποστηρίζουν!", ανέφερε στην ανακοίνωσή του.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου