17 Απριλίου 2013

Πεδουλάκης:Κάναμε ένα βήμα ακόμη

«Απομένει το πιο δύσκολο βήμα γι’ αυτό πρέπει να μείνουμε όλοι προσγειωμένοι», τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης μετά το 2-1 του Παναθηναϊκού επί της Μπαρτσελόνα για την σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας. «Ήταν ένα παιχνίδι όπως τα υπόλοιπα δύο», σχολίασε αρχικά ο κόουτς των «πρασίνων». «Σκοπός ήταν να κατεβάσουμε το σκορ για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Περιμέναμε την αφύπνιση του Λόρμπεκ, που είναι σημαντικός για το σκοράρισμα και την δημιουργία της Μπαρτσελόνα. Δεν… διαβάσαμε καλά την ζώνη από την επιθυμία για την νίκη, παρότι είχαμε δουλέψει τις δύο τελευταίες μέρες. Παίξαμε παράλληλο μπάσκετ και αυτό οφείλεται σε απειρία από μεγάλα ματς των περισσότερων παιδιών».

«Στο τρίτο δεκάλεπτο είχαμε πρόβλημα στο ροτέισον, γιατί ο Γκιστ φορτώθηκε με φάουλ από τον Σάρας», συνέχισε ο Πεδουλάκης. «Η Μπαρτσελόνα είναι έμπειρη και εξαιρετική ομάδα. Αυτό αποτυπώνεται από το 22-2 ρεκόρ στις δύο πρώτες φάσεις της Ευρωλίγκας».

«Έχουμε καταφέρει μέσα από το αμυντικό κομμάτι να ενοχλήσουμε την ψυχολογία τους και να χαλάσουμε το παιχνίδι τους», επισήμανε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και τόνισε πως: «Κάναμε ένα βήμα ακόμη. Έχουμε το πιο δύσκολο βήμα την Πέμπτη. Το πιο δύσκολο βήμα γι’ αυτό πρέπει να μείνουμε όλοι προσγειωμένοι, να βλέπουμε λάθη μας και να βελτιωνόμαστε, για να πετύχουμε τον στόχο μας».

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου