20 Μαρτίου 2013

Η Τσέλσι θέλει τον νεαρό Δεληγιάννη του ΠΑΟΚ

Τον νεαρό τερματοφύλακα της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ κάτω των 17 ετών Νίκο Δεληγιάννη θέλει η Τσέλσι σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο διαδίκτυο και στο site acadimies.gr. Η Τσέλσι, κίνησε με τον πλέον επίσημο τρόπο όλες τις διαδικασίες ώστε να φέρει τον ελπιδοφόρο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ, Νίκο Δεληγιάννη για αξιολόγηση στο Λονδίνο.

Οι Άγγλοι έστειλαν το επίσημο έγγραφο προς τον ΠΑΟΚ, ζητώντας την άδεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης, να μεταβεί ο Δεληγιάννης στις εγκαταστάσεις της Τσέλσι σε ημερομηνίες που θα επιλέξουν, προκειμένου να αξιολογηθεί, κι αν όλα είναι θετικά να αποκτηθεί.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι ο Δεληγιάννης μπήκε στο στόχαστρο των Αγγλων, μετά την εξαιρετική του απόδοση σε διεθνές τουρνουά που συμμετείχε το τμήμα του ΠΑΟΚ, στη Γερμανία τη περσινή χρονιά.

Ο Νίκος Δεληγιάννης μεταγράφηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κοζάνης. Είναι γεννημένος το 1997, και αγωνίστηκε στο προπαιδικό τμήμα της ακαδημίας της ΑΕ Κοζάνης, καθώς και στη μικτή προπαιδικού της ΕΠΣ Κοζάνης κατακτώντας το πρωτάθλημα ΕΠΣ Κοζάνης στην κατηγορία μίνι το 2007 και στην κατηγορία τζούνιορ το 2009.

Φέτος ανήκει στην αήττητη τρίτη ομάδα (Κ17) του ΠΑΟΚ με προπονητή τον Αλέκο Θεοδωρίδη, έχοντας ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου του πανελλήνιου πρωταθλήματος της κατηγορίας!

Πέρσι το ίδιο τμήμα του ΠΑΟΚ, με τερματοφύλακα τον Δεληγιάννη κατέκτησε τον τίτλο στην κατηγορία των Νέων της ΕΠΣΜ, επικρατώντας με 3-2 στη διαδικασία των πέναλτι του Ηρακλή, μετά από ένα παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου στη Μίκρα, στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣΜ. (Κυριακή 29 Απριλίου 2012.

pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου