10 Φεβρουαρίου 2013

Νεφώσεις και καταιγίδες αναμένονται σήμερα

Βροχές και καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, στα νότια, στη Θράκη και στο Αιγαίο και παροδικά αυξημένες νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, περιμένουμε σήμερα, Κυριακή. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν στα ορεινά, σε ημιορεινά τμήματα της Κεντρικής Πελοποννήσου, καθώς και σε περιοχές της δυτικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί: Από -5 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -2 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 0 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 5 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 9 έως 15 στα νησιά του Αιγαίου με τις μέγιστες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα να φτάνουν στους 17 με 18 βαθμούς Κελσίου.\

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις με πιθανότητα παροδικών βροχών κατά τις βραδινές κυρίως ώρες, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι.

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από βόρειες κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

ProtoThema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου