22 Φεβρουαρίου 2013

Αιωρούμενη στο κενό υπάλληλος της Βουλής

Παραλίγο σοβαρό όσο και πρωτοφανές ατύχημα το πρωί στη Βουλή. Υπάλληλος των τεχνικών υπηρεσιών, στην προσπάθειά της να μονώσει τον θόλο πάνω από την αίθουσα της Ολομέλειας από τα νερά της βροχής, βρέθηκε ξαφνικά στο «κενό», όταν κομμάτι από το μεταλλικό πλαίσιο του αιθρίου υποχώρησε.
Με τη συνδρομή των ψύχραιμων συναδέλφων της, η εργαζόμενη ανασύρθηκε σώα και οδηγήθηκε στο ιατρείο της Βουλής προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες καθώς είχε σκίσει το χέρι της.
Από την Τεχνική Υπηρεσία έγινε γνωστό ότι όλα τα μέτρα ασφαλείας είχαν τηρηθεί και ότι η εργαζόμενη ήταν ανεβασμένη στον θόλο με ζώνη ασφαλείας.
Η συνεδρίαση της Ολομέλειας ξεκίνησε με λίγη ώρα καθυστέρηση.
Την ώρα εκείνη, στα υπουργικά έδρανα βρίσκονταν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υφυπουργός Αθλητισμού Ι. Ιωαννίδης, αναμένοντας την έναρξη της Ολομέλειας.
Αμφότεροι αναφέρθηκαν στο περιστατικό, εκφράζοντας τη συμπάθειά τους και ευχαριστώντας τους υπαλλήλους της Βουλής για τις προσπάθειές τους να ξεκινήσει με ασφάλεια η συνεδρίαση.
«Από θαύμα σώθηκε η υπάλληλος και δεν χτυπήθηκαν από γυαλιά και οι υπουργοί», είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς, επισημαίνοντας ότι η Βουλή πρέπει να εξετάσει τα θέματα τήρησης των κανόνων ασφαλείας.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου