3 Φεβρουαρίου 2013

Έρχεται η συνέχεια για τους 300 Rise of an Empire

Μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας «300» με την ανάδειξη της μάχης των Θερμοπυλών το 2006 έρχεται τώρα η συνέχεια της και πάλι από την Warning Bros. Η ταινία ξεκίνησε σαν 300: Xerxes, στη συνέχεια έγινε 300: Βattle of Artemisia, κατά άλλους 300: Battle of Artemisium – μπερδευτήκαμε ακόμα και εμείς που ξέρουμε την ιστορία με την Αρτεμισία και το Αρτεμίσιο – αλλά τώρα το πρότζεκτ αποκτά νέο και ελπίζουμε οριστικό τίτλο αυτή τη φορά, παίρνοντας τον ομολογουμένως πολύ πιο ενδιαφέροντα 300: Rise of an Empire, που υποθέτουμε πως αναφέρεται στην ανάδυση του κράτους των Αθηνών και την θαλασσοκρατία του.

Αλλάζει ελαφρά και το περιεχόμενο της ιστορίας καθώς μετατίθεται το κέντρο βάρους από τον Ξέρξη και την θεοποίησή του, στον Θεμιστοκλή και τις προετοιμασίες του για την απόκρουση των Περσών, παράλληλα δηλαδή με την μάχη στις Θερμοπύλες των 300, συνεπώς παραμένει σε παράλληλο χρόνο ή περίπου, αν και εμείς θα θέλαμε να δούμε τη μάχη του Μαραθώνα και την Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Το καστ περιλαμβάνει τον Rodrigo Santoro ως Ξέρξη όπως και στους 300, την Eva Green ως Αρτεμισία, τον Sullivan Stapleton ως Θεμιστοκλή, τον Andrew Tiernan που επιστρέφει ως Εφιάλτης και τον Yigal Naor ως Δαρείο.

Η ταινία βρίσκεται στα γυρίσματα που γίνονται στη γειτονική μας Βουλγαρία και έχει προγραμματιστεί να βγει στις αίθουσες στις 2 Αυγούστου 2013. Όλα αυτά εφόσον δεν αλλάξει πάλι κάτι, αλλά για ότι νεώτερο θα ενημερώνουμε.

pame-cinema.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου