30 Ιανουαρίου 2013

Βελτιώνεται ο καιρός

Βελτιωμένο καιρό στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με κατά τόπους αυξημένες νεφώσεις και ενισχυμένους βοριάδες στο Αιγαίο, περιμένουμε σήμερα. Το πρωί στα κεντρικά και βόρεια θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί από -4 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 13 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 3 έως 14 στη Νότια Ελλάδα, από 1 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 4 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στις Ανατολικές Κυκλάδες και το Νοτιοανατολικό Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στα βόρεια σχεδόν θυελλώδεις.

Λίγες νεφώσεις που θα είναι πυκνότερες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βόρειοι ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Πηγή: meteo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου