29 Ιανουαρίου 2013

Τέλος ο Σπυρόπουλος από τον Παναθηναϊκό


Παρελθόν από τον Παναθηναϊκό αναμένεται να αποτελέσει ο Νίκος Σπυρόπουλος, που ετοιμάζεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Ιταλία. Μετά τον Καραγκούνη, τον Κατσουράνη, τον Λέτο και τον Πετρόπουλο, άλλος ένας ποδοσφαιριστής της... παλιάς φουρνιάς οδεύει προς την έξοδο από την Παιανία.

Ο λόγος για τον Νίκο Σπυρόπουλο, που συναντήθηκε με τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" και συμφώνησαν να διακόψουν τη συνεργασία τους.Οι "πράσινοι" πλέον ψάχνουν για ποδοσφαιριστή που θα αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο διεθνής αμυντικός θα συνεχίσει όπως φαίνεται την ποδοσφαιρική του καριέρα σε ομάδα της Ιταλίας.

Αυτή σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι η Κιέβο Βερόνα. Η ιταλική ομάδα είχε στο στόχαστρο της τον Σπυρόπουλο και όπως όλα δείχνουν ο έμπειρος αμυντικός θα συνεχίσει εκεί την καριέρα του.

Από εκεί και πέρα ερωτηματικό παραμένει το τι θα κάνουν οι πράσινοι με το κενό που δημιουργείται στη θέση του αριστερού μπακ. Αυτή τη στιγμή ο μοναδικός καθαρόαιμος παίκτης για τη συγκεκριμένη θέση είναι ο Διαμαντής Χουχούμης, ενώ κατά συνθήκη μπορούν να αγωνιστούν σε αυτή οι Μαρίνος και Λαγός.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πιθανότερο σενάριο είναι ο Νίκος Σπυρόπουλος να χαρίσει μέρος των οφειλόμενων στο Τριφύλλι για να συνεχίσει σε ομάδα της επιλογής του.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου