28 Δεκεμβρίου 2012

«Μεγάλη ενίσχυση με Αβραάμ και Πίνο»

Τα μεταγραφικά σενάρια για τον Ολυμπιακό συνεχίζονται αλλά η επίσημη θέση της πειραϊκής ΠΑΕ παραμένει ότι «έχουμε τη σημαντική προσθήκη της επιστροφής Αβραάμ, προχωράμε με τον Πίνο και είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να κάνουμε άλλη κίνηση τον Γενάρη». Στην ομάδα υπάρχει μεγάλη ικανοποίηση για την επιστροφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι απολύτως έτοιμος και δεν έχει καμία ενόχληση όπως έλεγε στους συμπαίκτες του στο Ρέντη. Εντός του Γενάρη ο διεθνής αμυντικός θα κάνει τις πρώτες του εμφανίσεις σε αγώνες, πιθανώς στα ματς του Κυπέλλου με την Καβάλα.

Ο Πίνο συνεχίζει να εντυπωσιάζει στις προπονήσεις και τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα περιμένουν να ολοκληρωθούν οι λεπτομέρειες της μεταγραφής, να ενταχθεί στο ρόστερ και να μπει στις υποχρεώσεις.

Τα μεταγραφικά σενάρια συνεχίζονται στον ελληνικό και διεθνή Τύπο, αλλά ο Ολυμπιακός κρατάει πολύ χαμηλά τους τόνους:

Εντείνονται οι φήμες ότι θα γίνει κίνηση για τον Λίβυο Μοχάματ Τζαμάλ της Μπράγκα και υπάρχουν δημοσιεύματα ότι προορίζεται για τη θέση του Μοδέστο τον οποίο θέλουν στην πατρίδα του, στην Μπαστιά.

Από την ελληνική αγορά διατηρείται ζεστό το ενδιαφέρον για τον Ολαϊτάν της Βέροιας και τον Ντε Βινσέντι του ΠΑΣ, αλλά η όποια κίνηση θα είναι για το καλοκαίρι.

Εν τω μεταξύ στην Τουρκία γράφουν για σοβαρό ενδιαφέρον της Μπεσίκτας και της Σίβασπορ για τον Κώστα Μήτρογλου και δεν αποκλείουν να γίνει άμεσα πρόταση στον Ολυμπιακό. Με τον διεθνή φορ που έχει ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο να προτιμά, αν είναι να φύγει, να παίξει στη Γερμανία.

pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου