30 Δεκεμβρίου 2012

«Βλέπει» Μανωλά η Σάλκε

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Σάλκε βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, όπως αποκαλύπτει σήμερα (30/12) η SportDay. «Σειρήνες» και για Μήτρογλου. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι ο 21χρονος στόπερ του Ολυμπιακού προσέλκυσε το ενδιαφέρον του γερμανικού συλλόγου από το πρώτο παιχνίδι που έδωσαν οι δύο ομάδες τη φετινή σεζόν στο Champions League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Από τότε ο διεθνής κεντρικός αμυντικός «γυάλισε» στους Γερμανούς, οι οποίοι παρακολουθούν την πορεία του και έφτασε το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου ο Μανωλάς έκανε το καλύτερο παιχνίδι του στην Ευρώπη.

Ο νεαρός παίκτης τα πήγε εξαιρετικά στο μαρκάρισμα του Χούντελαρ και κατάφερε να βγάλει το 90λεπτο χωρίς να κάνει φάουλ.

Από εκεί και πέρα, η SportDay γράφει ότι οι διοικούντες την Σάλκε ήρθαν σε επαφή με τον μάνατζερ του 21χρονου ποδοσφαιριστή, προκειμένου να ενημερωθούν για το συμβόλαιό του, τις πιθανές απαιτήσεις των πρωταθλητών Ελλάδας αλλά και τις προθέσεις.

Μάλιστα, δεν έμειναν έκπληκτοι από τη ρήτρα αποδέσμευσής του, η οποία ανέρχεται στα 7,5 εκατ. ευρώ, αφού υπολογίζουν ότι θα πάρουν περισσότερα από 20 εκατ. ευρώ από την ενδεχόμενη πώληση του Κυριάκου Παπαδόπουλου σε άλλον ευρωπαϊκό σύλλογο.

«Σειρήνες» για Μήτρογλου

Το ενδιαφέρον ομάδων από την Τουρκία, τη Γερμανία (κυρίως) και την Αγγλία έχει προσελκύσει ο Κώστας Μήτρογλου.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού κατάφερε φέτος να πετύχει τρία γκολ στο Champions League, είναι διεθνής και είναι σε πολύ καλή ηλικία (24 ετών).

Αυτά είναι τα στοιχεία που τον κάνουν να ξεχωρίζουν στις λίστες των κατάσκοπων που έχουν παρακολουθήσει την περίπτωσή του σε αγώνες των Πειραιωτών ή της Εθνικής Ελλάδας.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου