30 Δεκεμβρίου 2012

Προβλήματα από την κακοκαιρία-Που χρειάζονται αλυσίδες

Προβλήματα εντοπίζονται σε αρκετές περιοχές της Αττικής, λόγω της έντονης βροχόπτωσης που σημειώνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στη Νέα Μάκρη, όπου βρίσκονται πέντε συνεργεία της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, για τις ανάγκες της περιοχής, οι οποίες είναι ιδιαίτερα αυξημένες.

Επίσης, η Πυροσβεστική έχει δεχθεί τηλεφωνήματα για άντληση υδάτων, κυρίως από υπόγεια και από άλλες περιοχές της Αττικής, όπως ο Αγ. Στέφανος, η Λυκόβρυση, το Καστρί, το Χαλάνδρι, το Ψυχικό και το Μαρούσι.

Παράλληλα, στις 7:30 το πρωί, σε πλημμυρισμένο δρόμο στον Κάλαμο η Πυροσβεστική απεγκλώβισε δυο άτομα που βρίσκονταν μέσα σε όχημα το οποίο δεν μπορούσε να μετακινηθεί.

Επίσης, εκτροπή κυκλοφορίας ισχύει στη Λεωφόρο Σταμάτας, από το 15ο χλμ. έως το 49ο χλμ. Το ίδιο συμβαίνει και στη Λεωφόρο Μαρκοπούλου, στην περιοχή του Ωροπού, στο ύψος των Αγ. Αποστόλων, αλλά και στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί και σε διάφορα τμήματα του αυτοκινητοδρόμου της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς σε πολλά σημεία χρειάζονται αλυσίδες. Κυρίως σε τμήματα του επαρχιακού οδικού δικτύου των νομών Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας. Αλυσίδες θα πρέπει να έχουν και οι οδηγοί που θα κινηθούν στην Εθνική Οδό Λαμίας-Καρπενησίου.

enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου