30 Δεκεμβρίου 2012

Κρατούμενος καταγγέλλει ότι έπεσε θύμα βιασμού

Έκρυθμη είναι από την Παρασκευή η κατάσταση στις φυλακές των Τρικάλων, με Σωφρονιστικούς υπαλλήλους, Αστυνομικούς και Εισαγγελία Τρικάλων να είναι επί ποδός. Σύμφωνα με πληροφορίες του trikalanews.gr σημειώθηκαν επεισόδια στο Πειθαρχείο των Φυλακών όταν ένας 35χρονος Έλληνας κρατούμενος, που εκτίει ποινή 10ετούς κάθειρξης, κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από 33χρονο Έλληνα κρατούμενο που εκτίει ποινή φυλάκισης 6 ετών.

Ο 33χρονος, όταν πληροφορήθηκε την καταγγελία, επιτέθηκε στον 35χρονο και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο Νοσοκομείο Τρικάλων. Και οι δύο μεταφέρθηκαν στο Πειθαρχείο για παράβαση του Σωφρονιστικού Κώδικα των Φυλακών.

Για την υπόθεση, ενημερώθηκε η Προϊσταμένη της Εισαγγελίας Τρικάλων και δόθηκε εντολή να μεταβεί Ιατροδικαστής στο Νοσοκομείο για να εξετάσει τον 35χρονο και να διαπιστωθεί αν ευσταθεί η καταγγελία του περί βιασμού.

Επίσης, το πρωί, η Ιατροδικαστής, μετέβη στις Φυλακές Τρικάλων για την λήψη γενετικού υλικού από τον 33χρονο ο οποίος αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική επαφή με τον συγκρατούμενό του και φέρεται να ισχυρίζεται ότι ο 35χρονος ήταν αυτός που του επιτέθηκε και στην συνέχεια αυνανίστηκε πάνω στην κουβέρτα του…



Πηγή:trikalanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου