8 Αυγούστου 2012

Ευαγγελικός ιερέας υπέρ του ελεύθερου σεξ


Σε κήρυγμα υπέρ του σαρκικού έρωτα προέβη στις 5 Αυγούστου ο ευαγγελικός πάστορας Ράλφ Σμιτ στη γερμανική πόλη Βίζμπαντεν, τονίζοντας ότι το σεξ δεν είναι αμάρτημα. Για να... πείσει μάλιστα το ποίμνιό του, ο Σμίτ κρέμασε τεράστιες φωτογραφίες από σεξουαλικές συνευρέσεις σην εκκλησία! Στο κήρυγμά του, ο Σμιτ τόνισε στους ενορίτες του ότι δεν πρέπει να φοβούνται το σεξ, δηλώνοντας πως οι σαρκικές επιθυμίες προέρχονται από το Θεό και όχι από τον διάβολο. «Δεν υπάρχει ζωή χωρίς τον ερωτισμό, και δεν υπάρχει ζωή δίχως τον Θεό» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά την διάρκεια του κηρύγματος ο πάστορας ζήτησε από τους ενορίτες να ενώσουν τα χέρια τους για να νιώσουν... εγγύτητα μεταξύ τους. Ο οργανοπαίχτης έπαιζε εκείνη την στιγμή το γνωστό τραγούδι του Έλβις Πρίσλει «Love Me Tender», ενώ η αίθουσα ήταν στρωμένη με ροδοπέταλα...

«Πρέπει να ζούμε τη ζωή στο φουλ» τόνισε ο Σμιτ, και στο πλαίσιο αυτό, πήγε ένα βήμα παραπέρα αρχίζοντας να χρησιμοποιεί στο κήρυγμά του όχι και τόσο... κόσμιες λέξεις!

«Όλοι οι μαθητές χρησιμοποιούν αυτές τις λέξεις, όχι όμως η εκκλησία, κάτι που μας εμποδίζει να συνδεθούμε με τον κόσμο» παρατήρησε.

Να ακούσουν το κήρυγμα ήρθαν περίπου 200 ενορίτες, οι περισσότεροι εκ των οποίων αντέδρασαν θετικά. Πάντως, στους ενορίτες κάτω των 16 ετών δεν επετράπη η είσοδος...

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου