8 Αυγούστου 2012

Οι ελληνικές συμμετοχές

Σήμερα, ο κάτοχος του Πανελλήνιου ρεκόρ, Κώστας Δουβαλίδης, θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό των 110 μ. εμπ., καθώς θα αγωνιστεί στην πρώτη ημιτελική σειρά του αγωνίσματος. Προκειμένου να κερδίσει την πρόκριση ο Έλληνας αθλητής θα πρέπει είτε να τερματίσει στους δύο πρώτους είτε η επίδοσή του να είναι ανάμεσα στις δύο καλύτερες των τριών σειρών. Ο Λυκούργος Τσάκωνας, ο οποίος αγωνίζεται για πρώτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες, θα τρέξει στον ημιτελικό των 200 μέτρων. Ο Τσάκωνας θα τρέξει στο δεύτερο διάδρομο της δεύτερης σειράς. Η επίδοσή του (20.52) είναι η 7η καλύτερη.

Την ίδια ώρα και ο Κώστας Φιλιππίδης βιώνει την πρώτη του ολυμπιακή συμμετοχή. Το όριο είναι 5,70 όσο και το ρεκόρ του 26χρονου Έλληνα επικοντιστή.

Η Έλενα Φιλάνδρα θα αγωνιστεί στα 800 μέτρα, στην 4η προκριματική σειρά. Η Ελληνίδα αθλήτρια έχει την 4ηκαλύτερη επίδοση με 2.00.44. Η Φιλάνδρα θα κερδίσει ένα εισιτήριο για τον τελικό εφόσον τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις ή ο χρόνος της είναι μέσα στους 6 καλύτερους από όλες τις σειρές.

Τέλος την Ελλάδα θα εκπροσωπήσει και ο Σπύρος Λεμπέσης, στον προκριματικό του ακοντισμού. Το όριο που θα πρέπει να περάσει προκειμένου να βρεθεί στον τελικό είναι 82,00 μέτρα.

Η καλύτερη φετινή επίδοσή του είναι στα 83,02 μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου