2 Αυγούστου 2012

Καραγκούνης:Τίτλοι τέλους με τον Παναθηναϊκό


Την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Γιώργος Καραγκούνης. Κι όμως... Το διαζύγιο του Γιώργου Καραγκούνη με τον Παναθηναϊκό είναι γεγονός. Η σχέση μίας ολόκληρης ζωής που διακόπηκε προσωρινά από το 2003 μέχρι και το 2007 για χάρη της Ίντερ και της Μπενφίκα, έλαβε τέλος... Το μεσημέρι της Πέμπτης, ο «Τυπάρας» μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Novasport FM ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την ομάδα της καρδιάς του, λέγοντας: «Σίγουρα ο ενδεδειγμένος τρόπος να πω το αντίο μου στον Παναθηναϊκό δεν θα ήταν μέσα από ένα χαρτί. Είχα αποφασίσει πριν από το παιχνίδι με την Μάδεργουελ ότι δεν θα συνεχίσω στον Παναθηναϊκό ωστόσο περίμενα να περάσει ».

Όσον αφορά τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, είπε: «Από πέρσι είχα δει κάποια πράγματα. Έγιναν κάποιες συζητήσεις με τη διοίκηση η οποία ήθελε να κλέισω την καριέρα μου στην ομάδα. Κάτι άλλωστε που το ήθελα και εγώ. Όπως είπα όμως δεν συμβάδιζαν κάποια πράγματα όπως η επιθυμία του προπονητή για παράδειγμα και η αντιμετώπιση που είχα».

Όσο για το τί έγινε στα ραντεβού με τους εκπροσώπους της διοίκησης, τόνισε: «Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Δεν έγινε κάποιο ραντεβού. Η διοίκηση μου είπε ότι με ήθελε. Το ίδιο μου είπαν ότι συνέβαινε και με τον Φερέιρα. Εγώ έκρινα ότι δεν είναι αλήθεια. Είναι σεβαστή η άποψη του κάθε προπονητή άσχετα αν δεν είναι αποδεκτή από εμένα», ενώ για το αν έγινε κουβέντα για το οικονομικό, απάντησε: «Δεν έγινε καμία συζήτηση. Όλο αυτό το καιρό δεν έχω μιλήσει για τα οικονομικά. Μπορείτε να μιλήσετε με τον κ. Γιάννη Βαρδινογιάννη, με τον κ. Μήτσου και τον κ. Βέλιτς για το τι υποχώρηση έκανα στα λεφτά μου όταν ήρθα από την Μπενφίκα. Σε μια ομάδα που ήμουν βασικός και την επόμενη περίοδο θα έπαιζε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Οποιαδήποτε αναφορά γίνεται για τα οικονομικά είναι άκαιρη. Σας είπα τρία ονόματα που μπορείτε να απευθυνθείτε να μάθετε λεπτομέρειες».

Όταν ρωτήθηκε για το αν ζήτησε εγγύηση για το χρόνο συμμετοχής του, απάντησε: «Ποτέ δεν ζήτησε εγγυήσεις. Σε αυτή την περίοδο που ζούμε εγγυήσεις δεν δίνουν ούτε οι τράπεζες. Αυτά είναι παραμύθια», ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, λέγοντας: «Ένιωσα μεγάλη αγάπη από τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Όλα αυτά τα χρόνια. Εγώ από την πλευρά μου εξάντλησα όλα τα περιθώρια για να συμβεί αυτό. Δέχτηκε πιέσεις και από ανθρώπους που έχουν αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό και έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό μέσα στο γήπεδο».

Στη συνέχεια μάλιστα ζήτησε από όλους να στηρίξουν την προσπάθεια που κάνει ο Γιάννης Αλαφούζος: «Αυτή τη στιγμή έχει ξεκινήσει μια καινούρια προσπάθεια από τον κύριο Αλαφούζο και πρέπει όλοι να την αγκαλιάσουν γιατί τα πράγματα για τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολα. Πρέπει όλοι να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι πρόσωπα. Ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του».

Όσον αφορά τους λόγους που ανακοίνωσε τώρα την απόφασή του, είπε: «Για τους λόγους που επέλεξε να μιλήσει τώρα: "Δεν ήθελα να πω κάτι πριν από το παιχνίδι με την Μάδεργουελ. Πιστεύω ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή και για αυτό πήρα την πρωτοβουλία. Θέλω να ξέρει ο κόσμος του Παναθηναϊκού ότι εξάντλησα κάθε περιθώριο και να μην ακούει όλες αυτές τις ανακρίβειες. Η διοίκηση από την πλευρά της προσπάθησε να κάνει κάτι, αλλά ορισμένα πράγματα δεν τα ερμηνεύσαμε σωστά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου