1 Αυγούστου 2012

Γιαουρτογλυκό Ροδάκινο

Η LIGHT ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
ΥΛΙΚΑ
500γρ. Γιαούρτι στραγγιστό 0%
2 φακέλους Ζελέ light με γεύση ροδάκινο
4 ροδάκινα κομμένα σε κύβους
2 κούπες φυσικό χυμό ροδάκινο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το χυμό ροδάκινο ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ και λιώνουμε μέσα το ζελέ.

Ανακατεύουμε καλά με το γιαούρτι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα και προσθέτουμε τα κομμάτια του ροδάκινου.

Τοποθετούμε σε φόρμα με έλασμα, ή σε φόρμα σιλικόνης και αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά –κατά προτίμηση 12 ώρες.

Ξεφορμάρουμε και γαρνίρουμε με λεπτές φέτες ροδάκινου.

Μερίδες: 10
Θερμίδες: 99/μερίδα

της Μαίρης Σκλάβου

paziou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου