1 Αυγούστου 2012

Υπό κράτηση οι δύο ύποπτοι για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα


Διάταγμα οκταήμερης κράτησης εξέδωσε το δικαστήριο για τους δύο υπόπτους από την Ελλάδα, για τον πενταπλό φόνο στην Αγία Νάπα, τον περασμένο Ιούνιο. Η ακροαματική διαδικασία έγινε υπό αυστηρά μέτρα ασφαλείας, ενώ οι δύο ύποπτοι, 29 και 41 ετών, φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου, «ζωντάνεψε» λεπτό προς λεπτό το χρονικό των στυγερών φόνων, και περιγράφηκε πώς ο εκτελεστής άδειασε το πιστόλι του μέσα σε έξι δευτερόλεπτα.

Για την ίδια υπόθεση αναζητούνται άλλα δύο άτομα, καθώς και ο ηθικός αυτουργός.

Οι δύο ύποπτοι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, μεταφέρθηκαν χθες βράδυ στην Κύπρο, από την Αθήνα. Μεταφέρθηκαν επίσης τα τεκμήρια που περισυνέλεξαν οι ελληνικές αρχές.

Η πρωτοφανής για τα κυπριακά δεδομένα μαφιόζικη εκτέλεση έγινε τα ξημερώματα της 23ης Ιουνίου στην Αγία Νάπα.

Θύματα ήταν οι φρουροί ασφαλείας επιχειρηματία, τρεις Κύπριοι και δύο Ρουμάνοι. Οι πέντε φρουροί επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σε δρόμο κοντά στην πλατεία της Αγίας Νάπας.

Οι δράστες, οι οποίοι τους είχαν στήσει καρτέρι, τους «γάζωσαν» με πυροβόλα όπλα.

Μετά την επίθεση, το αυτοκίνητο των θυμάτων συνέχισε ανεξέλεγκτο την πορεία του, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και ακινητοποιήθηκε.

Τέσσερα από τα θύματα, τα οποία έφεραν τραύματα στο κεφάλι και στο στήθος, άφησαν την τελευταία τους πνοή στη σκηνή του επεισοδίου.

Ο πέμπτος ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Πηγή: newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου