12 Αυγούστου 2012

Ολονύχτιο ανθρωποκυνηγητό Χρυσής Αυγής με πέτρες και ρόπαλα κατά μεταναστών

Επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής κατά μεταναστών στην περιοχή της Λυκόβρυσης. Δύο αλλοδαποί τραυματίες. Πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια- Άγρια επεισόδια εκτυλίχτηκαν στην περιοχή της Λυκόβρυσης μεταξύ ομάδας ροπαλοφόρων και μεταναστών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Pheme.gr ένας από τους μετανάστες δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι και διακομίσθηκε στο ΚΑΤ, ενώ συμπατριώτης του χτυπήθηκε με ρόπαλο στο κεφάλι.
Το χρονικό του ανθρωποκυνηγητού
Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα, όταν έντρομοι οι κάτοικοι της Λυκόβρυσης ξύπνησαν από τις φωνές μελών της Χρυσής Αυγής που εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό στους δρόμους κατά των μεταναστών.
Για αρκετή ώρα, σύμφωνα με μαρτυρίες, οι μετανάστες έτρεχαν να κρυφτούν, για να γλυτώσουν από την εγκληματική επίθεση των ροπαλοφόρων.
Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα μέλη της ακροδεξιάς παράταξης δεν δίστασαν να επιτεθούν στα σπίτια κατοίκων της περιοχής, οι οποίοι εδώ και αρκετά χρόνια νοικιάζουν διαμερίσματα σε αλλοδαπούς που εργάζονται νόμιμα στην Ελλάδα.
Όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής στο Pheme.gr μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες οι ομάδες πραγματοποιούσαν επιθέσεις με πέτρες, ξύλα και ρόπαλα, επιχειρώντας να σπάσουν τις πόρτες και τα παράθυρα των κατοικιών που διαμένουν αλλοδαποί.
Κάτοικοι της Λυκόβρυσης αποδοκίμασαν με έντονο τρόπο την εγκληματική συμπεριφορά τους.
Πηγή: pheme.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου