29 Ιουλίου 2012

Etihad:«Σάρωσε» τα βραβεία για την Πρώτη Θέση

Τριπλή διάκριση για την Etihad Airways, η οποία πήρε και τα τρία βραβεία της κατηγορίας Πρώτης Θέσης στα βραβεία Skytrax World Airline 2012.Τα βραβεία αφορούσαν την καλύτερη Πρώτη Θέση, τα καλύτερα καθίσματα Πρώτης Θέσης, και την καλύτερη υπηρεσία τροφοδοσίας Πρώτης Θέσης (Best first class catering).

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Etihad Airways κερδίζει τον τίτλο για την Καλύτερη Πρώτη Θέση. Οι βραβεύσεις της Πρώτης Θέσης έρχονται ως συνέχεια των προηγούμενων διακρίσεων της εταιρείας στα βραβεία Skytrax για τη Διακεκριμένη Θέση, κάτι που σημαίνει υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Τα έγκυρα βραβεία Skytrax World Airline συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πλέον κορυφαία του κλάδου και για το 2012.

Τα τελευταία χρόνια, η αεροπορική εταιρεία έχει κερδίσει τα βραβεία της Skytrax για τους Προσωπικούς Food & Beverage Managers στην Διακεκριμένη θέση, για το πολυτελές δερμάτινο κάθισμα Poltrona Frau της Πρώτης Θέσης που γίνεται κρεβάτι, και τώρα λίγο καιρό μετά την εισαγωγή της υπηρεσίας Onboard First Class Chefs, κέρδισε και τα τρία βραβεία της Κατηγορίας Πρώτης Θέσης.

Οι νικητές των βραβείων Skytrax World Airline αναδεικνύονται μετά από ψηφοφορία και ανάλυση των ευρυμάτων δεκάμηνης δημοσκόπησης που πραγματοποιείται σε σχεδόν 18 εκατ. επιβάτες από περισσότερες από 100 χώρες.

Επιπλέον, στα βραβεία Skytrax World Airlines, οι Onboard First Class Chefs -σεφ εν πτήσει που ετοιμάζουν γεύματα προσαρμοσμένα στις εκάστοτε επιθυμίες και γούστα κάθε επιβάτη- χάρισαν στην Etihad Airways έπαινο για την προσφορά της εμπειρίας εστιατορίου πέντε αστέρων στις καμπίνες της Πρώτης Θέσης (Diamond First Class).

Οι Onboard First Class Chefs συμπληρώνουν την παρουσία των Food and Beverage Μanagers στην διακεκριμένη θέση Pearl Business. Τόσο οι Chefs όσο και οι Food and Beverage Managers έχουν σημαντική προϋπηρεσία στα καλύτερα εστιατόρια όλου του κόσμου και ηγούνται του πολυβραβευμένου προγράμματος Inspired Service της εταιρείας.

Με στόχο να προσφέρει τα πιο φρέσκα, υγιεινά και νόστιμα εδέσματα, η αεροπορική εταιρεία, ξεκίνησε πρόσφατα να χρησιμοποιεί στο Mezoon Grille μενού, διαθέσιμο στην Πρώτη Θέση Diamond, προϊόντα από φάρμες οργανικών προϊόντων στο Άμπου Ντάμπι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου