26 Ιουλίου 2012

Αυτοκτόνησε γιατί δεν είχε λεφτά να πληρώσει το γάμο της κόρης του

Πρόκειται για έναν 62χρονο που υπηρετούσε στην Αστυνομία, ο οποίος χθες το απόγευμα πήδηξε από μεγάλο ύψος βάζοντας έτσι τέρμα στη ζωή του. Το παρασκήνιο της υπόθεσης, έχει συγκλονίσει τους κατοίκους του Ηρακλείου, καθώς σύμφωνα με το σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας και βρήκε ο αδελφός του, ο συνταξιούχος έβαλε τέρμα στη ζωή του επειδή δεν είχε λεφτά να πληρώσει το γάμο της κόρης του. Ο πρώην αστυνομικός έβαλε τέρμα στη ζωή του χθες το απόγευμα, πηδώντας από το κενό σε κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν για το συμβάν, απλά βρήκαν το άψυχο σώμα του στη μέση του δρόμου…
Συγκλονισμένος από την υπόθεση της αυτοκτονίας του συνταξιούχου αστυνομικού είναι και ο ιατροδικαστής που ανέλαβε να εξετάσει το πτώμα του. Σε δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Κρήτης, τόνισε: «Αν και έχω διενεργήσει 20.000 νεκροψίες σε Ελλάδα και Αμερική, δεν έχω τη δύναμη να μπω καν στο νεκροτομείο και να αντικρίσω τη σορό του άτυχου συνταξιούχου αστυνομικού που έδωσε τέλος στη ζωή του στο Ηράκλειο επειδή δεν είχε την οικονομική άνεση να καλύψει ,ως πατέρας , τις υποχρεώσεις του έναντι του παιδιού του που λογοδόθηκε».
Το συγκλονιστικότερο στοιχείο ωστόσο, είναι αυτό που διέρρευσε τις τελευταίες ώρες και θέλει τον συνταξιούχο να έβαλε τέρμα στη ζωή του προκειμένου η οικογένειά του να εισπράξει το ποσό της αποζημίωσης, από την ιδιωτική του ασφάλεια. Με αυτά τα χρήματα, θα μπορέσει να πληρώσει τον γάμο της κόρης του.
Έστω και νεκρός…

Newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου