26 Ιουλίου 2012

Παπαχρήστου:«Με ενοχλούν οι υπερβολικές αντιδράσεις»

Πικραμένη και αναστατωμένη για την τιμωρία της δήλωσε η Βούλα Παπαχρήστου, σε συνέντευξή της.

«Δεν έχω κοιμηθεί καθόλου και για να είμαι ειλικρινής ακόμη προσπαθώ να συμβιβαστώ με ό,τι έχει συμβεί», είπε στο Reuters η 23χρονη πρωταθλήτρια και συνέχισε: «Προσπαθώ να μείνω ψύχραιμη, διαφορετικά θα χάσω τον έλεγχο. Ευγνωμονώ τον προπονητή και την οικογένειά μου που μου συμπαραστάθηκαν».

Η Παπαχρήστου, μια μέρα μετά την δημόσια απολογία της για το σχόλιο που ανάρτησε, μιλά για υπερβολικές αντιδράσεις: «Επειτα από τόσα χρόνια θυσιών για να καταφέρω να φτάσω στους πρώτους μου Ολυμπιακούς Αγώνες αισθάνομαι μεγάλη πίκρα και είμαι πολύ ταραγμένη. Εκείνο που με έχει ενοχλήσει περισσότερο είναι οι υπερβολικές αντιδράσεις και η ταχύτητα με την οποία ελήφθη η πειθαρχική απόφαση».
«Δεν ξέρω αν ήθελαν να παραδειγματίσουν μέσω του δικού μου προφίλ, αυτό θα το κρίνουν άλλοι. Πιστεύω όμως πως χρησιμοποίησαν το μάξιμουμ της πειθαρχικής τους δύναμης πάνω μου. Πήγαν κατευθείαν στο τελευταίο στάδιο, αποκλείοντάς με από μια ομάδα πολλά υποσχόμενη», πρόσθεσε η Ελληνίδα αθλήτρια του τριπλούν.

Όταν κλήθηκε να σχολιάσει τα όσα της προσάπτουν σχετικά με παλαιότερες αναρτήσεις της που τη φέρνουν να πρόσκειται στη «Χρυσή Αυγή», η Παπαχρήστου το αρνήθηκε: «Ποτέ δεν ανακατεύτηκα με την πολιτική. Όπως έχω επισημάνει και στην απολογία μου, αυτό ήταν ένα κακόγουστο αστείο που μοιράστηκε από όλους και δεν υπολόγιζα πως η δική μου αναδημοσίευση θα προκαλούσε πρόβλημα».

«Ποτέ δεν ήθελα να προκαλέσω θέμα ή να προσβάλλω κανένα, καθώς δεν είναι αυτός ο τρόπος που σκέφτομαι και λειτουργώ», συνέχισε, προτού ξεσπάσει για τις συνθήκες που βιώνουν οι αθλητές στην Ελλάδα:

«Εχουμε μηδενική υποστήριξη από το κράτος. Υπάρχουν πολλά που ο κόσμος δεν ξέρει, όπως οι απαράδεκτες συνθήκες υπό τις οποίες καλούμαστε να προπονηθούμε. Για παράδειγμα δεν έχουμε θέρμανση, δεν έχουμε καν ζεστό νερό για να κάνουμε ντους τον χειμώνα, δεν έχουμε κλιματισμό το καλοκαίρι και είμαστε σε άθλιες προπονητικές εγκαταστάσεις, με εξοπλισμό διαλυμένο».

Η Βούλα Παπαχρήστου δεν έδειξε καμία πρόθεση να κινηθεί εναντίον της απόφασης και αρκέστηκε στο να στείλει ευχές στην ελληνική αποστολή και να υποσχεθεί απαντήσεις μέσω εμφανίσεων: «Το μόνο που γνωρίζω να κάνω είναι να αγωνίζομαι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό έχει φανεί μέσα από τις εμφανίσεις της καριέρας μου ως τώρα. Πιστεύω πως είμαι καλή, ευγενική και δυνατός χαρακτήρας. Θα το ξεπεράσω όλο αυτό και θα δώσω τις απαντήσεις που με τις μελλοντικές μου εμφανίσεις. Μόνο αυτό έχω να πω σχετικά».

Εύχομαι το καλύτερο σε όλους τους συναθλητές μου στην ελληνική αποστολή, ελπίζω όλοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να δείξουν πως το ελληνικό πνεύμα δεν έχει όρια».

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου