25 Ιουλίου 2012

Τρόμος και αίμα στην Κρήτη – Άρχισε να πυροβολεί στην πλατεία – Τρεις τραυματίες

Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα. O δράστης είναι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, συγγενής της 14χρονης κοπέλας που έχει καταγγείλει στο παρελθόν ότι έπεσε θύμα βιασμού από έναν 17χρονο, με τον οποίο διατηρούσε σχέσεις. Οι τραυματίες που είναι συγγενείς του νεαρού, βρίσκονταν στο κέντρο του Τυμπακίου όταν γαζώθηκαν από τις σφαίρες του δράστη.
Στην περιοχή επικρατεί πανικός ενώ από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που κατευθύνθηκαν στον τόπο του αιματηρού επεισοδίου, καθώς εκφράζονται φόβοι για κινήσεις αντεκδίκησης. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από την στιγμή που έγινε γνωστό το μακελειό, ολόκληρη η αστυνομική δύναμη της Μεσαράς έχουν τεθεί σε συναγερμό ενώ στην περιοχή έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις από τον υπόλοιπο νομό.
Την ώρα που ο δράστης αναζητείται, οι αστυνομικές αρχές λαμβάνουν δρακόντια μέτρα ασφαλείας γύρω από τα σπίτια των πρωταγωνιστών προκειμένου να αποτρέψουν τα χειρότερα, από θερμόαιμους που ενδεχομένως θα θελήσουν να απαντήσουν.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Ηράκλειο, στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, προκειμένου οι γιατροί να αντιμετωπίσουν τα τραύματα που φέρουν στα πόδια.

prismanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου