25 Ιουλίου 2012

Ο "Batman" επισκέφθηκε τα θύματα της τραγωδίας στο Κολοράντο

Άφησε για λίγο τα φώτα του Χόλιγουντ και επισκέφθηκε τα θύματα του μακελάρη Τζόκερ. Ένα λουλούδι στον τόπο της τραγωδίας και μια φωτογραφία με έναν από τους τραυματίες, που κάνει το γύρο του κόσμου. Ο Batman έδειξε το ανθρώπινο πρόσωπό του. Ο Κρίστιαν Μπέιλ, ο ηθοποιός που υποδύεται τον μασκοφόρο σούπερ ήρωα, βρέθηκε την Τρίτη στο νοσοκομείο της πόλης Ορόρα, όπου νοσηλεύονται οι τραυματίες της επίθεσης στον κινηματογράφο της πόλης, την ημέρα της πρεμιέρας της τελευταίας ταινίας του Batman.
Άνθρωποι που έζησαν τη φρίκη και είδαν τον 24χρονο Τζέιμς Χολμς ντυμένο Τζόκερ να τους πυροβολεί εν ψυχρώ, δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε μπροστά τους. Ένας από τους επιζώντες, ο Κάρι Ρότμαν, δεν έχασε την ευκαιρία και απαθανάτισε τη στιγμή... Η φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου ήδη!
Ο Μπέιλ πέρασε 2,5 ώρες με εκείνους που είχαν την τύχη να γλιτώσουν από τις σφαίρες του Χολμς. Στη διάρκεια της επίσκεψής του, είδε πέντε ασθενείς που νοσηλεύονται στο συγκεκριμένο νοσοκομείο, ενώ άλλοι δυο μεταφέρθηκαν από κάποιο άλλο, μόνο και μόνο για να δουν τον Μπέιλ.
"Οι ασθενείς ήταν πραγματικά χαρούμενοι που είδαν τον Μπέιλ. Προφανώς, είναι μεγάλοι φαν των ταινιών του. Ήθελαν να δουν τον Batman και πραγματικά χάρηκαν που είδαν τον Μπέιλ", είπε ο Μπιλ Βολοχ, πρόεδρος του νοσοκομείου Μedical Center. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μπέιλ είχε ζητήσει από τη διοίκηση του νοσοκομείου να του επιτρέψουν να δει τους τραυματίες, αλλά χωρίς να ειδοποιηθούν τα ΜΜΕ.
Ο Μπέιλ και η σύζυγός του συνομίλησαν με νοσηλευτικό προσωπικό, αστυνομικούς και γιατρούς που έφτασαν πρώτοι στον τόπο της τραγωδίας. Με καθέ έναν τους, ο Κρίστιαν Μπέιλ μίλησε για τουλάχιστον 10 λεπτά.
"Είναι καταπληκτικό που ήρθε. Είναι πολύ συγκινητικό", είπε η Κρίσταλ Φλάτελαντ, μια από τις νοσοκόμες που από την πρώτη στιγμή κλήθηκαν να βοηθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου