26 Ιουνίου 2012

6 Μήνες Repo(we)rGreece

Tο Repo(we)rGreece είναι μία διεθνής εκστρατεία δημόσιας διπλωματίας, με στόχο να αντιμετωπίσουμε τα αρνητικά στερεότυπα που επικρατούν για την Ελλάδα και να αποκαταστήσουμε την... αξιοπιστία της στη διεθνή κοινότητα, με άξονα όχι τις αποτυχίες ή τα συμφέροντα λίγων, αλλά τις ικανότητες, τα ταλέντα και τα επιτεύγματα των πολλών.

Το Repo(we)rGreece αναζητά και προβάλλει σύγχρονες και εποικοδομητικές αντιλήψεις σε ιστορίες και θέσεις που ξεχωρίζουν και εμπνέουν από τομείς αιχμής που επηρεάζουν την πορεία της χώρας.

Μέσα από ένα σύνθετο πρόγραμμα διεθνούς δημοσιότητας και δημοσίων σχέσεων, αυτές οι ιστορίες γίνονται το πρόσωπο της Ελλάδας που προχωράει, βρίσκει λύσεις, δημιουργεί προοπτικές και ορίζει εκ νέου το στίγμα της.

περισσότεροι από 20.000 υποστηρικτές
7 εκδηλώσεις
115 εμφανίσεις σε ελληνικά και διεθνή ΜΜΕ
συνεργάτες κύρους
διεθνείς επαφές
σκέψεις και θέσεις
των αυριανών πρωταγωνιστών

Με δημιουργικότητα, συνέπεια και αφοσίωση και με την πεποίθηση ότι δεν μπορούμε να περιμένουμε λύσεις από άλλους :

> Εξασφαλίσαμε την υποστήριξη κορυφαίων θεσμικών φορέων όπως μεταξύ άλλων το ΕΒΕΑ, τα διμερή επιμελητήρια Αμερικής, Καναδά, Γαλλίας, Κίνας, Ισραήλ, Γερμανίας, το ΔΙΚΕΜΕΠ και τη Περιφέρεια Κρήτης καθώς και σημαντικών ΜΜΕ όπως η International Herald Tribune, η Καθημερινή, το Βήμα, το Protagon.gr, η ΕΞΠΡΕΣ και η Ναυτεμπορική.

> Προωθήσαμε το Repo(we)rGreece και τα μηνύματά του σε 82 δημοσιέυματα, άρθρα και συνεντεύξεις, 26 μέσα φιλοξένησαν web banners αφιλοκερδώς, ενώ ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές του ΣΚΑΙ φιλοξένησαν την εκστρατεία σε ειδικά αφιερώματα.

> Διοργανώσαμε κύκλο επαφών σε Washington DC και Νέα Υόρκη με συναντήσεις σε State Department, Αρχιεπισκοπή Αμερικής, Woodrow Wilson Center, Rand, CHS Harvard, George Washington University, Next Generation Initiative, AHI και την Ελληνική Πρεσβεία.

> Διοργανώσαμε 7 παρουσιάσεις-συζητήσεις με το ΕΒΕΑ και θεσμικούς φορείς της οικονομίας, με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το IST College, το Deree College, το University of Indianapolis, την AIESEC και την Global Lead.

> Σχεδιάσαμε ειδικά προγράμματα που αναζητούν τις σκέψεις και τις ιδέες των “πρωταγωνιστών του αύριο” σε συνεργασία με μαθητές και φοιτητές.

> Σχεδιάσαμε το 100 SEEDS TO SPARK THE CHANGE που αποτελεί ένα εναλλακτικό τρόπο στήριξης της εκστρατείας από διεθνείς εταιρείες μέσω δωρεάς καταχωρήσεων από το ήδη υπάρχον media plan τους.

> Διαμορφώσαμε το repowergreece.com σε μία ολοκληρωμένη πλατφόρμα δημόσιας διπλωματίας που περιλαμβάνει ιστορίες και σκέψεις που εμπνέουν και ξεχωρίζουν, εργαλεία προβολής και επιλογές ανέξοδων τρόπων συμμετοχής και υποστήριξης.

Mπείτε τώρα εδώ: www.repowergreece.com και δημιουργήστε μια νέα εικόνα για την χώρα μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου