11 Απριλίου 2012

Έλληνας πουλάει την ψήφο του στο eBay


Έλληνας πολίτης έβγαλε το δικαίωμά του «ψηφίζειν» σε πλειστηριασμό και μάλιστα με τιμή εκκίνησης το ένα δολάριο! Μάλιστα όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει την ψήφο του, θα μπορεί μέχρι τις 18 Απριλίου! Ο «πωλητής» με το όνομα usualunusual μάλιστα που ανέβασε την ψήφο του στο eBay, διαβεβαιώνει τους υποψήφιους αγοραστές ότι θα ανεβάσει ένα βίντεο με την ψήφο του στο Διαδίκτυο ως αποδεικτικό στοιχείο.
Στην προηγούμενη ανάρτηση με την πώληση της Ελλάδας η οποία είχε ανέβει σαν αστείο η τιμή είχε φτάσει πάνω από 77.000 δολάρια πριν «κατέβει» από το eBay ως μη υπαρκτό αντικείμενο. Η ανάρτηση της ψήφου όμως ακόμα είναι διαθέσιμη.
Διαβάστε το πλήρες μήνυμα του χρήστη που ανέβασε την αγγελία:
«Πριν από λίγες ημέρες, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι οι Έλληνες πωλούν τις ψήφους τους. Εγώ, λοιπόν, δεν θέλω να τον απογοητεύσω. Οι εκλογές στην Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να διεξαχθούν το Μάιο, έτσι ακολούθησα τη συμβουλή του και πουλάω την ψήφο μου. Θα ψηφίσω ό,τι μου πει ο αγοραστής. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο πολιτικό κόμμα. Θα μου πει τι να βάλω μέσα στο φάκελο. Μόνο όμως εκτυπώσιμο υλικό, όπως διαφημίσεις, κείμενα, φωτογραφίες, κ.λπ. Η αρχική μου πρόθεση πριν τη δημοπρασία, ήταν να ψηφίσω λευκό. Αλλά δυστυχώς, το ελληνικό εκλογικό σύστημα μετράει τα λευκά ψηφοδέλτια ως άκυρα. Περιεχόμενο που δεν θα γίνει δεκτό: ρατσιστικό, υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο και υλικό που περιέχει πνευματικά δικαιώματα. Το βίντεο από την διαδικασία της ψηφοφορίας θα αναρτηθέι στο Διαδίκτυο ως αποδεικτικό στοιχείο».

πηγή:mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου