11 Απριλίου 2012

Ξανά για Σκόκο ο Ολυμπιακός!


Η μεταγραφική σεζόν του καλοκαιριού πλησιάζει και στον Ολυμπιακό έχουν ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα τον πρώην μέσο της ΑΕΚ και νυν της Αλ Αΐν, Νάτσο Σκόκο. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν προχωρήσει σε επαφές με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό, ο οποίος δείχνει θετικός σε πρώτη φάση, να επιστρέψει στη χώρα μας για λογαριασμό των πρωταθλητών.

Στον Ολυμπιακό δεν κρύβουν πως ο Σκόκο είναι ένας παίκτης που τους αρέσει και μάλιστα δεν είναι λίγες οι φορές που ο Ερνέστο Βαλβέρδε είχε εκφραστεί με τα καλύτερο λόγια για την αξία του Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Μάλιστα, τον Ιανουάριο του 2010 ο Σκόκο είχε φτάσει μια… ανάσα από τον Ολυμπιακό, ωστόσο η μεταγραφή χάλασε και έτσι ο Αργεντινός άσος πήρε τον δρόμο για το Ντουμπάι, καθώς δεν βρέθηκε άλλη ομάδα που να μπορούσε να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις της ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο Σκόκο θέλει να επιστρέψει στη χώρα μας για χάρη του Ολυμπιακού, ωστόσο «αγκάθι» αποτελεί το συμβόλαιο του, το οποίο ωστόσο προσπαθεί να λύσει ώστε να επιστρέψει ξανά σε κάποιο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Πηγή:onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου