3 Νοεμβρίου 2013

Χάνει Ολυμπιακό ο Βίτορ

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι των ανθρώπων του ΠΑΟΚ για την κατάσταση του Μιγκέλ Βίτορ, αφού ο παίκτης θα μείνει εκτός για τουλάχιστον δύο εβδομάδες, κάτι που σημαίνει πως χάνει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Κάκωση β’ βαθμού στον έσω πλάγιο του δεξιού ποδιού του έδειξε η μαγνητική που υπεβλήθη την Κυριακή ο Μιγκέλ Βίτορ, επιβεβαιώνοντας τους φόβους των ανθρώπων του ΠΑΟΚ.

Αυτό σημαίνει πως ο Πορτογάλος αμυντικός θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 15-20 ημέρες, ανάλογα με το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός του στην θεραπευτική αγωγή. Το κακό για τον «Δικέφαλο του βορρά» είναι το γεγονός πως ο παίκτης χάνει οριστικά το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα με τον Ολυμπιακό. Φυσικά θα είναι απών και από το προσεχές ματς του Γιουρόπα Λιγκ με την Μακάμπι.

Υπενθυμίζεται πως ο στόπερ των Θεσσαλονικέων αποχώρησε τραυματίας από την Τούμπα στο πρώτο μέρος του χθεσινού παιχνιδιού με τον Εργοτέλη και φαίνεται πως ο Κατσικάς πλέον έχει τον πρώτο λόγο για να τον αντικαταστήσει στο διάστημα της απουσίας του.

sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου