8 Ιουλίου 2013

Ώρα για oral: πώς είναι για εκείνη;

Μια συντάκτρια λύνει απορίες σχετικά για το τι συμβαίνει στο κεφάλι των γυναικών (πέρα από το προφανές) την ώρα της υπέρτατης αντρικής απόλαυσης. Έχω φίλους που διακηρύσσουν πως το προτιμάνε και από το σεξ. Έχω φίλους που καταστράφηκε η ζωή τους από μια γυναίκα που ήξερε να το κάνει πολύ, πολύ καλά. Και έχω και φίλους (όλους) που απλά τρελαίνονται στη σκέψη να έχουν μια πρόθυμη κορασίδα σκυμμένη πάνω από τα προβλήματά τους. Με έναν από τους στενούς μου φίλους, λοιπόν, είχαμε πιάσει τις προάλλες μια σχετική κουβέντα για τις “προφορικές εξετάσεις” που δίνουν οι γυναίκες και μου έλυσε μια σειρά αποριών, π.χ. ποιες κόβονται, ποιες περνάνε και τι σημαίνει τελικά καλό στοματικό σεξ. Προσπάθησε, όσο πιο αντικειμενικά γινόταν, να λύσει τις απορίες μου και εγώ του υποσχέθηκα κάτι άλλο σε αντάλλαγμα. Όχι αυτό που φαντάζεσαι, ανόητε. Του υποσχέθηκα να λύσω τις δικές του απορίες, που πιθανότητα αντικατοπτρίζουν και μιας μεγάλης μερίδας του αντρικού πληθυσμού, σχετικά με το τι συμβαίνει στο δικό μας κεφάλι την ώρα που είναι σκυμμένο χαμηλά.

Κατ’ αρχήν σας αρέσει να το κάνετε;
Η αρχική απάντηση είναι πως ναι, στις περισσότερες από εμάς, μας αρέσει πολύ να το κάνουμε. Δεν το κάνουμε από αγγαρεία, δεν το κάνουμε γιατί σας το χρωστάμε. Το κάνουμε γιατί μας αρέσει η πράξη αυτή καθεαυτή, μας φτιάχνει να είμαστε σε αυτή τη θέση. Το γιατί βέβαια, είναι ένα άλλο θέμα. Πριν από αρκετό καιρό, ένας σοφός του twitter, ο @aNameToCome, είχε γράψει πως “Οι γυναίκες που κάνουν πίπες αναζητούν απεγνωσμένα την πραγματική αγάπη”. Εννοείται πως είχε φάει πολλές φεμινιστικές ντομάτες για αυτό του το tweet αλλά η αλήθεια είναι πως με είχε βάλει σε σκέψεις. Προφανώς αυτό που εννοούσε ο ποιητής/τουιτεράς είναι πως για να το κάνουμε μάλλον θέλουμε να σας κάνουμε χαρούμενους, άρα –τραβώντας λάστιχο τον συνειρμό- ζητάμε την αποδοχή σας, άρα ψάχνουμε απεγνωσμένα την αγάπη. ΟΚ, ναι, πολλά λογικά άλματα εδώ, αλλά όντως, η μισή χαρά του στοματικού έρωτα είναι να βλέπουμε εσάς χαρούμενους. Γι’ αυτό και η επιβράβευση έχει τόσο σημασία.

Τι, δηλαδή θέλετε να σας επιβραβεύουμε;
Ναι, φυσικά. Δεν είπαμε να μας απονείμετε πλακέτα ανδρείας, ούτε να μας κάνετε πατ-πατ στην πλάτη, αλλά λίγη ενθάρρυνση δεν χάλασε ποτέ κανέναν. Σε εμάς δίνει κουράγιο να συνεχίσουμε το θεάρεστο έργο μας, σε εσάς κάνει καλό γιατί όσο περισσότερο μας επιβραβεύετε, τόσο θα εργαζόμαστε με περισσότερο ζήλο. Ο προαναφερθείς φίλος που συζητούσαμε αυτά τα φλέγοντα θέματα, πάντα επιβραβεύει τα κορίτσια που εργάζονται για την απόλαυσή του. Για την ακρίβεια μου είπε “ένα κομπλιμέντο θα το κάνεις. Είναι σαν το ευρώ που αφήνεις στην καφετέρια - πάντα θα το αφήσεις. Πρέπει να είναι πολύ άθλιο το service για να μην αφήσεις τίποτα”.

Και δηλαδή τι κομπλιμέντο θα είναι αυτό; Πόσο σου πάει το πέος μου;
Ναι, γιατί όχι, πες αυτό – αν θες το πέος σου και το στόμα της να μην ξανασυναντηθούν ποτέ. Εναλλακτικά, μπορεί απλά να της πεις ότι είναι καλή σε αυτό που κάνει, ότι το κάνει υπέροχα, ότι δεν χορταίνεις να το κάνει. Μόνο, please, μην της πεις ότι το κάνει καλύτερα από όλες τις άλλες. Αφενός γιατί έχουμε χορτάσει από τέτοιες υπερβολές, αφετέρου γιατί είμαστε και σιχασιάρες και δεν θέλουμε εκείνη την ώρα να σκεφτόμαστε το πέος σου σαν οδοντόβουρτσα που έχει αλλάξει πενήντα στόματα. Ίου.

Δεν μου βγαίνει να μιλάω εκείνη την ώρα, μπορώ να το αποφύγω;
Κανένα πρόβλημα, μπορείς να μην μιλάς καθόλου αν δεν θες. Δεδομένου όμως πως εμείς εκείνη την ώρα ακόμη και να θέλαμε να μιλήσουμε δεν μπορούμε, καταλαβαίνεις πως υπάρχει κίνδυνος να επικρατήσει μια πηχτή, άβολη σιωπή. Τι θα έλεγες να έβγαζες μερικούς ήχους; Όχι ότι να ‘ναι ήχους, δεν εννοούμε να φυσάς μια βουβουζέλα, αλλά ας πούμε δεν θα έβλαπταν μερικά μουγκρητά ηδονής - ξέρεις, σαν αυτά που βγάζεις όταν καταβροχθίζεις το κοκκινιστό της μαμάς σου. Και αυτοί οι ήχοι για κομπλιμέντα πιάνονται. Ως γνωστόν, ένα μεγάλο ποσοστό της επικοινωνίας των ανθρώπων είναι μη λεκτική.

Ωραία, κατάλαβα, καλό είναι να βγάζω ήχους. Τι άλλο πρέπει να κάνω;
Φαντάζομαι πως αν αυτές τις γραμμές στις έγραφε ένας άντρας, κάπου εδώ θα το έληγε με ένα απλό “χαλάρωσε και απόλαυσέ το”. Φυσικά το να χαλαρώσεις είναι το ζητούμενο, αλλά αν αυτό το μεταφράζεις ως “ξαπλώνω πίσω και δεν ξανασχολούμαι με την γκόμενα για κάνα τέταρτο”, δεν το θέλουμε αυτό. Ένας τζέντλεμαν του σεξ δεν θα παραμελούσε ποτέ την κυρία που τον υπηρετεί. Λίγα χάδια στο πρόσωπο, στο λαιμό, στους ώμους και στα μαλλιά είναι ευπρόσδεκτα - όσο τουλάχιστον έχεις ακόμα επαφή με το περιβάλλον. Όλοι θέλουμε κάποια στιγμή να σταματήσεις να έχεις επαφή με το περιβάλλον - και εργαζόμαστε σκληρά για αυτό.

Τώρα που είπες μαλλιά, τελικά σας αρέσει να σας τα κρατάμε εκείνη την ώρα;
Αυτή είναι μια δύσκολη ερώτηση, γιατί η αλήθεια είναι πως όσες γυναίκες να ρωτήσεις, τόσες διαφορετικές απαντήσεις θα πάρεις. Άλλες δεν γουστάρουν καθόλου να τους πειράζουν τα μαλλιά τους εκείνη την ώρα, άλλες γουστάρουν ακόμη και να τους τα τραβάς. Είναι στον τύπο της καθεμιάς - και στο πόσο χρόνο αφιερώνει καθημερινά να ασχολείται με τις τρίχες της. Οι περισσότερες, πάντως, θα συμφωνήσουν πως οι έντονες κινήσεις από πλευράς σου εκείνη την ώρα δεν είναι ό,τι καλύτερο. Όχι, δεν μας αρέσει να μας πιέζουν δυνατά το κεφάλι, δεν μας αρέσει να μας πνίγουν, δεν μας αρέσει να αναγουλιάζουμε – αν εκεί το πήγαινες με αυτή σου την ερώτηση.

Σας αρέσει να σας ζητάμε να μας κάνετε στοματικό σεξ;
Ναι, μας αρέσει. Αλλά προφανώς ο τρόπος με τον οποίο θα το ζητήσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι τελείως διαφορετικό να το πεις με λέξεις, τελείως διαφορετικό να το δείξεις με πράξεις και φυσικά το αν θα πρέπει να είσαι επιτακτικός ή πιο πλάγιος και μουλωχτός εξαρτάται από το κορίτσι που έχεις στο κρεβάτι σου - κατά πόσο της αρέσει να δέχεται εντολές ή όχι. Πάντως μια καλή συμβουλή είναι να μην της δείξεις πως το θεωρείς δεδομένο. Δεν είναι.


oneman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου