9 Ιουνίου 2013

Πρόταση από Αυστραλία ο Καραγκούνης

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αυστραλία ο Γιώργος Καραγκούνης έχει πρόταση από την Melbourne Victory την οποία και σκέφτεται σοβαρά Ένα ενδιαφέρον δημοσίευμα από την Αυστραλία θέλει τον αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργο Καραγκούνη, να σκέφτεται σοβαρά τη μεταγραφή του στην Melbourne Victory.

Σύμφωνα με την bordermail.com.au ο προπονητής της Victory, Ποστέκογλου, συναντήθηκε με τον έμπειρο άσο στην Αθήνα και του εξήγησε πως το θέλει στην ομάδα του!Ο Άγγελος Ποστέκογλου τον υπολογίζει ως βασικό και αναντικατάστατο στη μεσαία γραμμή, ενώ από την ενδεχόμενη μεταγραφή του η Victory ελπίζει πως θα έχει πολλαπλά οικονομικά οφέλη από τους Έλληνας της Αυστραλίας.

Μέχρι στιγμής ο διεθνής άσος δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση, αφού εκκρεμεί ένα ακόμα ραντεβού με την διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Όπως σας γράψαμε και το Σάββατο, πάντως, ο Καραγκούνης δύσκολα θα συνεχίσει στους πράσινους, αφού προτιμά να βρει έναν σύλλογο στο εξωτερικό.

Η προοπτική την Αυστραλίας δεν αφήνει ασυγκίνητο τον έμπειρο μέσο, ο οποίος θα μιλήσει και με τον Φερνάντο Σάντος πριν απαντήσει στον Ποστέκογλου, αφού δεν θέλει να βάλει σε περιπέτειες την καριέρα του στην Εθνική.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου