12 Ιουνίου 2013

Βρισιές και απειλές στη Βουλή μεταξύ ΝΔ και Χ.Α.: "Έλα έξω να μας τα πεις" - "Αν έρθω θα σας γ@@@@"

Η συζήτηση της άρσης ασυλίας της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου για το περιστατικό με το χαστούκι στον ΑΝΤ1 προκάλεσε σφοδρό επεισόδιο μεταξύ του Ηλία Κασιδιάρη και βουλευτών της ΝΔ. Την ώρα που ο βουλευτής της Χ.Α. Ηλίας Κασιδιάρης έρχονταν σε αντιπαράθεση με τον πρόεδρο της Βουλής Ευάγγελο Μεϊμαράκη για το αν θα μιλήσει ή όχι, βουλευτές άρχισαν να φωνάζουν από τα υπόλοιπα έδρανα στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής να καθίσει κάτω.
Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν από την αίθουσα, αλλά την ώρα της αποχώρησης ο βουλευτής Φθιώτιδας της ΝΔ Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος φώναξε κατά των όσων αποχωρούσαν από την αίθουσα σε υβριστικό τόνο.
Αμέσως μετά, δύο βουλευτές της Χ.Α. κινήθηκαν προς το μέρος του φωνάζοντάς του "έλα να μας τα πεις έξω ρε".
Ο κ. Κουτσογιαννακόπουλος σηκώθηκε από το έδρανό του και απάντησε "αν έρθω έξω θα σας γ@μ@σ@ όλους".
Ο βουλευτής της ΝΔ μάλιστα κινήθηκε και αυτός προς τα έδρανα της Χρυσής Αυγής, με τον αντιπρόεδρο της Βουλής Γιώργο Καλαντζή να είναι αυτός που τον συγκράτησε και έτσι αποφεύχθησαν τα χειρότερα.
Η αρχή του νέου οξύτατου επεισοδίου
"Κύριε Κασιδιάρη μη με οδηγήσετε να προχωρήσω σε επίπληξη. Μπορούσατε να ζητήσετε το λόγο πριν" αντέδρασε ο Ευάγγελος Μειμαράκης στις φωνές του βουλευτή της Χρυσής Αυγής.
"Δεν είστε Πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, είστε κομματικός Πρόεδρος. Ντροπή σας. Δεν έχουμε καμία θέση εδώ μέσα σε αυτό το αίσχος σε αυτή την ξεφτίλα", εξανέστη ο κ. Κασιδιάρης.
Βουλευτές παρενέβησαν και απαίτησαν από τον εκπρόσωπο Τύπου της Χρυσής Αυγής να καθίσει κάτω.
Στη συνέχεια, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αποχώρησαν.
Αλλά την ώρα εκείνη, σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής Φθιώτιδας της Ν.Δ. Κώστας Κουτσογιαννακόπουλος τους επετέθη λεκτικά και τα αίματα άναψαν.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου