2 Μαΐου 2013

Καραγκούνης για καλύτερος της χρονιάς

Υποψήφιος για καλύτερος παίκτης της χρονιάς στη Φούλαμ, μαζί με τέσσερις συμπαίκτες του, είναι ο Γιώργος Καραγκούνης. Οι Γιώργος Καραγκούνης, Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, Μπριντ Χάνγκελαντ, Μαρκ Σβάρτσερ και Σάσα Ρίδερ, είναι υποψήφιοι για τον τίτλου του καλύτερου παίκτη της Φούλαμ για την αγωνιστική σεζόν 2012-13.

Οι φίλοι της ομάδας, μπορούν να ψηφίζουν στην επίσημη ιστοσελίδα της, για να αναδείξουν τον πολυτιμότερο, με τον Έλληνα μέσο να είναι κοντά σε μια μεγάλη διάκριση στην πρώτη του χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ.

Ο «τυπάρας», που πήγε στο Λονδίνο ως ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό το φθινόπωρο, έχει αγωνιστεί συνολικά σε 25 παιχνίδια, στα 20 εκ των οποίων ως βασικός, ενώ έχει και το καλύτερο ποσοστό εύστοχων πασών στον σύλλογο, με το εξωφρενικό 90.9%. Μάλιστα, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, γίνεται αναφορά για την ψυχή και τη διάθεση που δείχνει παρά τα 36 του χρόνια, αλλά και στα εκπληκτικά γκολ που πέτυχε κόντρα σε Μπλάκμπουλ και Γουίγκαν.

Μπορείτε να ψηφίσετε εδώ:http://www.fulhamfc.com/news/2013/may/02/player-of-the-season?utm_source=Social&utm_medium=facebook&utm_campaign=POSvotefb

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου