30 Μαΐου 2013

Παίρνει Χάινκες και Σουάρες η Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Γιούπ Χάινκες θα είναι ο επόμενος προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης κατά 99%, ενώ ο Λουίς Σουάρες έχει συμφωνήσει με την "Βασίλισσα", όμως παραμένει εμπόδιο η Λίβερπουλ. Διαβάστε το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης... Τα ονόματα είναι γνωστά, όμως αυτό που φαίνεται πως προκρίνεται είναι του Γιούπ Χάινκες, ο οποίος αποχώρησε ως Πρωταθλητής Ευρώπης και Γερμανίας από την Μπάγερν Μονάχου και δίνει τη θέση του στον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Γερμανός προπονητής είχε ξανακάτσει στον πάγκο της Ρεάλ το 1997-98 και μάλιστα την οδήγησε στην κορυφή της Ευρώπης μετά από 32 ολόκληρα χρόνια. Ο 68χρονος κόουτς λοιπόν, φαίνεται πως κερδίζει πόντους αφού και η περίπτωση του Κάρλο Αντσελότι δυσκολεύει.

Οι δηλώσεις του Ανατόλι Τίμοστσουκ, τον οποίο είχε παίκτη στην Μπάγερν, έρχονται να επιβεβαιώσουν πως ο Χάινκες θα είναι λογικά, ο επόμενος προπονητής των Μαδριλένων. "Κατά 99% ο Χάινκες θα προπονεί την Ρεάλ Μαδρίτης", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ουκρανός αμυντικός μέσος.
Όπως αναφέρει η "AS", η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κάνει ήδη πρόταση στον Χάινκες για συμβόλαιο δύο ετών και πλέον απομένει να δούμε αν το... ρεπορτάζ του Τίμοστσουκ είναι έγκυρο και ο 68χρονος Γερμανός θα είναι ο νέος προπονητής της "Βασίλισσας".
Το ρεπορτάζ της Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματά μονάχα στην προπονητολογία, αφού οι μεταγραφικοί στόχοι είναι πολλοί και ήδη υπάρχουν εξελίξεις σε αρκετά θέματα.

Ένα απ' αυτά είναι και το ενδιαφέρον για τον Λουίς Σουάρες, με την "Marca" να υποστηρίζει πως οι άνθρωποι της Ρεάλ έχουν ήδη συμφωνήσει με την πλευρά του Ουρουγουανού άσου.

Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα αναφέρει πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει εδώ και αρκετές ημέρες, ενώ τον Σουάρες εκπροσωπούσε ο Πέρε Γκουαρδιόλα (αδερφός του Πεπ).

Φυσικά, η υπόθεση του Σουάρες μόνο τελειωμένη δεν μπορεί να θεωρηθεί, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θέλει να καλύψει την υψηλή ρήτρα του παίκτη (47.000.000€), ενώ η Λίβερπουλ δεν θέλει να τον πουλήσει και δύσκολα θα διαπραγματευτεί.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον και θα παίξει σημαντικό ρόλο είναι η στάση του Λουίς Σουάρες, ο οποίος έχει δεθεί με τον αγγλικό σύλλογο, όμως σε πρόσφατες δηλώσεις του, είπε πως είναι δύσκολο να αρνηθεί κάποιος πρόταση της Ρεάλ.

Η "Marca" μάλιστα, κάνει ειδική αναφορά στο βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην Αγγλία με τον Σουάρες, μετά την τιμωρία του για την αντιαθλητική ενέργεια εις βάρος του Ιβάνοβιτς.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου