30 Μαΐου 2013

Νέα αναβολή ζήτησε ο Ψωμιάδης

Με τους Ντέμη Νικολαϊδη και Γιώργο Ρόκκα να δίνουν το παρών ξεκίνησε η δίκη Ψωμιάδη. Νέα αναβολή ζήτησε ο άλλοτε ιδιοκτήτης της Ένωσης και αποφασίζει η έδρα. Η δίκη Ψωμιάδη ξεκίνησε και στο δικαστήριο βρίσκονται και οι βασικοί μάρτυρες Ντέμης Νικολαϊδης και Γιώργος Ρόκκας, με τον δικηγόρο Χάρη Οικονομόπουλο. Στο πλευρό τους και οι Γιάννης Γρανίτσας και Βαγγέλης Δερμανούτσος, οι οποίοι είναι μάρτυρες κατηγορίας από τότε που ξεκίνησε η υπόθεση.

Από την πλευρά του ο Μάκης Ψωμιάδης είναι κανονικά στο εδώλιο έχοντας στο πλευρό του τον γιο του Σταύρο και την κόρη του Χριστίνα. Στο εδώλιο κάθονται επίσης ο ένας εκ των δύο Χαρίλαων και η λογίστρια, Φιλιώ Γεωργίου. Ο άλλοτε ιδιοκτήτης της ΑΕΚ ζήτησε νέα αναβολή με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να αντιδράει και να απαντάει: «Εχει αναβληθεί τόσες φορές. Δε νομίζετε ότι κάποτε πρέπει να γίνει;».

Η πλευρά Ψωμιάδη συνεχίζει να υποστηρίζει το αίτημά της τονίζοντας ότι έχει γίνει έφεση για το συμπληρωματικό έγγραφο έκδοσης του απο τα Σκοπιά, ενώ ζήτησαν και διακοπή αφού για άλλη μία φορά απουσιάζει δικηγόρος του Ψωμιάδη, αφού όπως αναφέρουν βρίσκεται στην εκδίκαση της υπόθεσης Τσοχατζόπουλου και είναι ο μόνος που γνωρίζει απόλυτα τις υποθέσεις για τις οποίες κατηγορείται.

Αποσύρθηκε η έδρα για να αποφασίσει το αίτημα αναβολής...

Οι δικηγόροι του Μάκη Ψωμιάδη πρόσθεσαν επίσης πως ζητούν αναβολή, επειδή θεωρούν πως δημοσιεύματα της «Ελευθεροτυπίας», την οποία ελέγχει ο Χάρης Οικονομόπουλος, αμφισβητούν την αντικειμενικότητα του δικαστηρίου. Ακόμα παραιτήθηκε και ο δικηγόρος του Ψωμιάδη επειδή θίχτηκε από δημοσιεύματα της ίδιας εφημερίδας και έτσι ζητήθηκε αναβολή για να βρει νέο δικηγόρο.

Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου