24 Μαΐου 2013

Αποχώρησε ο Άκης γιατί δεν κλήθηκε ο Σημίτης

Αποχωρεί από το δικαστήριο ο Άκης Τσοχατζόπουλος μέχρι να ικανοποηθεί το αίτημα του για κλήση του ΚΥΣΕΑ. «Η παρουσία μου αν έχω ρόλο θεατή και δεν εξετάσουμε την ουσία δεν είναι απαραίτητη. Όταν θα εξεταστούν θέματα ουσίας θα είμαι και πάλι “παρών”, » δήλωσε παίρνοντας το λόγο. «Δεν αποκλείσαμε το ΚΥΣΕΑ ούτε κανένα άλλο αποδεικτικό στοιχείο. Εσείς όμως αδημονείτε. Κάθε πράγμα στην ώρα του», του είπε ο πρόεδρος.

Ο Νίκος Ζήγρας μέσω του συνηγόρου του ζήτησε να κληθεί ως μάρτυρας ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της Κύπρου Ντίνος Μιχαηλίδης, προκειμένου να καταθέσει για το βασικό αδίκημα της δωροδοκίας. Επίσης, ο Αλέξης Κούγιας συνήγορος της Βίκης Σταμάτη, έκανε γνωστό ότι την Δευτέρα η σύζυγος του Ακη Τσοχατζόπουλου θα κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο «Αγιος Σάββας».

Νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων απέρριψε το αίτημα του 'Ακη Τσοχατζόπουλου για την άμεση κλήτευση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη. Το δικαστήριο έκρινε ότι σε αυτή τη φάση της διαδικασίας δεν είναι απαραίτητη η κατάθεση του κ. Σημίτη και δεν έκανε δεκτό το αίτημα, θεωρώντας ότι είναι "προώρως υποβληθέν". Άφησε ωστόσο και πάλι ανοιχτό το ενδεχόμενο, αν προκύψει ανάγκη αργότερα, να κληθεί τόσο ο πρωην πρωθυπουργός όσο και τα μέλη του ΚΥΣΕΑ της επίμαχης περιόδου.Πηγή: real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου