21 Μαΐου 2013

Έβγαλε το όπλο για κτηματικές διαφορές!

Τσακωτός έγινε το πρωί, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Φουρφουρά του Δήμου Αμαρίου, από αστυνομικούς Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ρεθύμνου, ένας 43χρονος άνδρας, κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος ενός 52χρονου, για παράνομη οπλοκατοχή, κατοχή ναρκωτικών ουσιών και παραβάσεις Αστυνομικής Διάταξης περί ζωοκλοπής. Ειδικότερα, ο 43χρονος χθες το πρωί, απείλησε με το όπλο και χτύπησε στο κεφάλι τον 52χρονο, για κτηματικές διαφορές, προκαλώντας του επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
Αναζητήθηκε κι εντοπίστηκε σήμερα το πρωί οπότε και συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ρεθύμνου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Συβρίτου, του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ρεθύμνου και της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Ρεθύμνου.
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μία ξιφολόγχη πολεμικού τυφεκίου, ένα τμήμα (κορμός) πολεμικού τυφεκίου, ένα κυνηγετικό όπλο (δίκαννο), μια πτυσσόμενη σιδερένια ράβδο και ένα δενδρύλλιο κάνναβης.
Ακολούθησε έλεγχος στο ποιμνιοστάσιο ιδιοκτησίας του, όπου διαπιστώθηκε ότι κατείχε εκατόν δέκα επτά πρόβατα λιγότερα από τα αναγραφόμενα στην κτηνοτροφική δήλωση του έτους 2012-2013, ενώ τα τριάντα τρία (33) από αυτά, δεν έφεραν τα προβλεπόμενα ενώτια.
Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.


Πηγή cretalive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου