19 Απριλίου 2013

Η Ισπανίδα πολιτικός που σόκαρε τον κόσμο με το καυτό βίντεο επιτέλους γυμνή!

Η Ολβίδο Χορμίγκος Κάρπιο, η γυναίκα με το ροζ βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου και κατάστρεψε την καριέρα της, γδύνεται για τον φακό του περιοδικού Interviu. Η Κάρπιο, μητέρα δύο παιδιών και τέως δημοτική σύμβουλος, είδε την καριέρα της να γκρεμίζεται από τη μια μέρα στην άλλη όταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο προσωπικό της βίντεο που την έδειχνε να αυνανίζεται.
Όπως αποκάλυψε η τέως πολιτικός, το βίντεο προοριζόταν για τον άντρα της και κάποιος χάκερ κατάφερε να το αποσπάσει από το κινητό της. Η ίδια δεν γνωρίζει ποιος θα μπορούσε να κλέψει το βίντεο, αλλά δήλωσε πως το μόνο που επιθυμεί είναι να βρεθεί ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος για την δημοσίευση του.
«Για μήνες έλεγαν ότι θα έκανα μια τέτοια φωτογράφηση. Τώρα τους δικαιώνω και έπειτα από τόσους μήνες μπορώ να γελάω με το βίντεο», δήλωσε στη συνέντευξη της η τέως Ισπανίδα πολιτικός.
Το σίγουρο είναι πως η φωτογράφηση της Ολβίδο, είναι μια από τις πιο σέξι που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες, βάζοντας ένα ακόμη λιθαράκι στη πραγματικότητα όσων ήθελαν να δουν κάτι παραπάνω από το βίντεο.


koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου