8 Απριλίου 2013

Πήγαν "οπλισμένοι" στο γήπεδο να δουν μπάσκετ

Δεκα άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία αφού πήγαιναν να παρακολουθήσουν αγώνα μπάσκετ με μολότοφ, σπρεί πιπεριού και μεταλλικές ράβδους! Το μεσημέρι και λίγο πριν την έναρξη προγραμματισμένου αγώνα μπάσκετ Πρωταθλήματος Β΄ Εθνικής στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Χολαργού, αστυνομικοί της ομάδας Δ.Ε.Λ.Τ.Α εντόπισαν κοντά στο γήπεδο 8 νεαρούς ηλικίας 21 έως 33 ετών με ένα κιβώτιο που περιείχε 20 μολότοφ.
Επίσης λίγη ώρα αργότερα εντοπίσθηκε στον προαύλιο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων κι ένας 33χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένας υαλοθραύστης και ένα σπρέι πιπεριού καθώς κι ένας 35χρονος με μία πτυσσόμενη μεταλλική ράβδο και ένα σπρέι.
Συνελήφθησαν όλοι και οι κατηγορίες που τους βαρύνουν αφορούν κατά περίπτωση τα αδικήματα της παράβασης των Διατάξεων «σχετικά με τις εκρηκτικές ύλες» και παράβαση των Νόμων «περί όπλων», «περί εξωσχολικού αθλητισμού», «καταπολέμησης της βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις» και «περί ίδρυσης οργάνωσης και λειτουργίας αθλητικών επαγγελματικών ενώσεων».
Δικογραφία σχηματίζεται από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής .

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου