19 Απριλίου 2013

Αγνωστοι πυροβόλησαν αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή της Μάνδρας Αττικής, μετά από περιστατικό με πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 8.10 το βράδυ, στην οδό Ομήρου, στη Μάνδρα, όταν οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο λευκό ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Citroen Xsara, το οποίο κυκλοφορούσε με κλεμμένη πινακίδα κυκλοφορίας.
O συνοδηγός πυροβόλησε από το παράθυρο του αυτοκινήτου κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και καταδίωξαν τους δράστες, ωστόσο εκείνοι κατάφεραν να διαφύγουν, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.
Από την ανταλλαγή πυροβολισμών δεν υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού, ενώ κανείς δεν γνωρίζει αν τραυματίστηκε κάποιος από τους δράστες.
Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια περιοχή της Μάνδρας είχε εντοπιστεί το λευκό βαν που είχαν κλέψει από τα Ισθμια οι τέσσερις δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, οι οποίοι είχαν ανταλλάξει πυροβολισμούς με τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα το θάνατο της 25χρονης φοιτήτριας.
Στο όχημα που είχε εντοπιστεί από τις αρχές πριν από δύο εβδομάδες, οι αστυνομικοί είχαν βρει αποτυπώματα των τεσσάρων Αλβανών που είχαν αποδράσει και θεωρούνται εξαιρετικά επικίνδυνοι κακοποιοί.

ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου