24 Απριλίου 2013

Η "καυτή" Υπουργός Αθλητισμού της Βενεζουέλας

Η Αλεχάντρα Μπενίτες θέτει υποψηφιότητα για την πιο σέξι υπουργό στον πλανήτη μετά το χρίσμα που πήρε από τον νέο πρόεδρο της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο. Ο φρέσκος στα καθήκοντά του πρόεδρος της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο, ανακοίνωσε τη σύνθεση της νέας κυβέρνησης, στην οποία δεσπόζει η Αλεχάντρα Μπενίτες για την απαράμμιλη γοητεία της.

Η 32χρονη πρώην αθλήτρια της ξιφασκίας αλλά και μοντέλο είναι εδώ και λίγες ώρες η νέα Υπουργός Αθλητισμού στη χώρα της, με την επιλογή αυτή να προκαλεί ντόρο στη χώρα της Λατινικής Αμερικής.
Πέρα από τις τρεις συμμετοχές της σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Αθήνα 2004, Πεκίνο 2008, Λονδίνο 2012), η Μπενίτες έχει γίνει διάσημη στην πατρίδα της για το παρελθόν της ως μοντέλο, για συμμετοχή της σε αρκετά διαφημιστικά αλλά και για μία γυμνή φωτογράφηση στην οποία έχει πάρει μέρος.

"Τα ρούχα μπορούν να κρύψουν τα πάντα. Όταν όμως είσαι γυμνή, είσαι εσύ", είχε δηλώσει στο πλαίσιο της αισθησιακής φωτογράφησης που είχε πάρει μέρος, με την Μπενίτες να είναι έτοιμη πλέον, μετά τη διαδρομή της στον αθλητισμό και στο μόντελινγκ, και για πολιτική σταδιοδρομία.

sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου