2 Απριλίου 2013

Σε ύφεση η φωτιά στη Λακωνία

Στο πύρινο μέτωπο παραμένουν και επιχειρούν να ελέγξουν τη φωτιά 18 επανδρωμένα οχήματα της πυροσβεστικής κι εθελοντικές οργανώσεις του νομού Σε ύφεση βρίσκεται η φωτιά που εκδηλώθηκε χθες το μεσημέρι στην Κουμουστά Λακωνίας, ύστερα από ολονύκτια μάχη με τις φλόγες, που έδωσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβεστικής και εθελοντές.

Στο πύρινο μέτωπο παραμένουν και επιχειρούν να ελέγξουν τη φωτιά 18 επανδρωμένα οχήματα της πυροσβεστικής κι εθελοντικές οργανώσεις του νομού.

Η φωτιά αυτή, που έχει αποτεφρώσει πολλά στρέμματα δάσους, εικάζεται -τόσο από την αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Ντία Τζανετέα, όσο και από τον δήμαρχο Σπάρτης Σταύρο Αργειτάκο- ότι είναι εμπρησμός. Η άποψή τους αυτή ισχυροποιείται ακόμα περισσότερο, από το γεγονός ότι πριν λίγες ημέρες είχε εκδηλωθεί άλλη φωτιά στην ευρύτερη περιοχή στις παρυφές του Ταϋγέτου, που ελέγχθηκε γρήγορα σε άλλη περιοχή του δήμου Σπάρτης, γι' αυτό και η αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, ζήτησε να φτάσει στην περιοχή κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής υπηρεσίας.

isthmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου