28 Απριλίου 2013

Λακωνία .... Η 1η Γιορτή Λουλουδιών στο Γύθειο

Την Άνοιξη τιμά ο Δήμος Ανατολικής Μάνης, διοργανώνοντας διήμερη εκδήλωση, στην έδρα του το Γύθειο. Ειδικότερα, το Νομικό Πρόσωπο Πολιτισμού και Περιβάλλοντος πραγματοποιεί στις 6 και 7 Μαΐου την 1η Γιορτή Λουλουδιών, στην πλατεία Δημαρχείου, με τη συμμετοχή ανθοπωλών παραγωγών και φυτωριούχων όλης της Λακωνίας.

Δεκάδες παραγωγοί φυτωριούχοι και ανθοπώλες θα περιμένουν όλους τους επισκέπτες σε έναν υπέροχα διαμορφωμένο χώρο δίπλα στη θάλασσα, για να δώσουν συμβουλές αλλά και να γνωρίσουν στο παρευρισκόμενο κοινό τον υπέροχο κόσμο των ελληνικών φυτών και λουλουδιών, που σίγουρα «κατέχουν» καλύτερα από τον καθένα.

Εκατοντάδες είδη φυτών, λουλουδιών και δενδρυλλίων για κήπους και βεράντες, γλάστρες, συστήματα ποτισμού και προϊόντα περιποίησης για τα φυτά περιμένουν όλους στις καλύτερες τιμές, αφού διατίθενται κατευθείαν από τους παραγωγούς.
Τη εκδήλωση θα συμπληρώνει ευχάριστα μουσική, χοροί και τραγούδια από Λάκωνες καλλιτέχνες, ενώ μέριμνα υπάρχει και για τους μικρούς μας φίλους, οι οποίοι μπορούν να απασχοληθούν σε εργαστήρια ζωγραφικής για τη γιορτή της μητέρας και κατασκευής μαγιάτικου στεφανιού.
Όλοι οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν εκπτωτικές κάρτες για τα καταστήματα καφέ και εστίασης της πόλης του Γυθείου.

Ο διοργανωτής δήμος καλεί όλους να αφήσουν τη «ζούγκλα» της καθημερινότητας και να επισκεφθούν την όαση των λουλουδιών, βελτιώνοντας την ψυχολογία τους αλλά και τον προσωπικό τους χώρο, φέρνοντας την ίδια τη φύση στο σπίτι τους.
Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στην έκθεση (επιχειρηματίες, αγρότες, παραγωγοί και φυτωριούχοι) μπορούν να επικοινωνήσουν με το Δ. Ανατολικής Μάνης στο 27333-60348 (εσωτ. 349).

isthmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου